>
>
Stronghold hond
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Stronghold hond

Stronghold hond

Product afbeelding van Stronghold hond

Stronghold voor de hond is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij uw eigen dierenarts!

Hieronder vindt u onze alternatieven

   » Meer informatie

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.1/10 | 14900 reviews
Productinformatie

Stronghold voor de hond is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij uw eigen dierenarts!

Hieronder vindt u onze alternatieven

Stronghold voor de hond is niet langer verkrijgbaar zonder recept en dus alleen te verkrijgen bij uw eigen dierenarts!

Hieronder vindt u alternatieven voor de hond. Alternatieve producten voor de kat vindt u op deze pagina

ALTERNATIEVE PRODUCTEN

Als alternatief kunt u bijvoorbeeld onderstaande receptvrije vlooien-/tekenmiddelen combineren met Milbemax of een ander ontwormingsmiddel:

Advantix: een nieuw receptvrij middel voor de hond!

Voor de bestrijding van vlooien (Advantix doodt vlooien één dag na de behandeling) en de preventie tegen een vlooienbesmetting (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis). De werkingsduur is 4 weken. Advantix zorgt bovendien ervoor dat teken gedood worden en niet willen hechten (Rhipicephalus sanguineus / Ixodes ricinus gedurende vier weken en Dermacentor reticulatus gedurende drie weken). Ten slotte heeft Advantix een afwerende werking tegen zandvliegen (twee a drie weken), muggen (twee a vier) en stalvliegen (vier weken).

Pulvex spot on voor de hond! Ter bestrijding van bloedzuigen door zandvliegen, vlooien, muggen en voor het weren en bestrijden van teken bij de hond. Preventie tegen door deze parasieten overgedragen (dodelijke) ziekten.

Milbemax of Milbemax kauwtablet:ontwormingsmiddel met milbemycine oxime en praziquantel in tablet vorm.

Hond: behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen. Preventief te gebruiken voor een besmetting met hartworm.

NIEUW: Seresto is een nieuwe anti-vlooien en tekenband die tot 8 maanden werkzaam is.

 

Beoordelingen voor Stronghold hond

Heeft u ervaring met Stronghold hond ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“Stronghold”

Door 

Jammer dat ik geen stronghold meer bij jullie kan bestellen.Ik ben er super tevreden mee en is voor mijn hondjes het beste middel(zonder alergische reakties).Natuurlijk nog steeds te krijgen bij de dierenarts maar als je 2 hondjes hebt wel heel erg duur.Bij jullie was het nog betaalbaar...wat baal ik hier van dat het nu niet meer kan.

“bij dieren arts ook zonder recept maar samen kat hon€15 meer”

Door 

wat is dit voor onzin keer besteld prijs was goed en waarom nu niet meer zonder recept ben nu verplicht bij de dieren arts(ZONDER RECEPT) maar veel duurder te bestellen kunnen jullie dit niet terug draaien gevruimddit al jaren voor mijn kat en hond zonder klachten en werkt ook gewoon 3 maanden van andere producten weet ik dat niet dus begin ik daar ookniet aan.hopelijk draaien jullie die onzin terug met recept
dat ik het weer gewoon online kan betstellen is voor mij en denk vele andere financieel veel beter.

“paard met zomereczeem”

Door 

Ik gebruik het voor mijn paard met zomereczeem ( jeuk door muggenbeten ) en ze staat voor het eerst in 7 jaar zonder vliegen deken buiten zonder jeuk
Fantastisch product 5?? Waardig
Jammer alleen bij de DA te krijgen

“stronghold”

Door 

ik gebruikt het al 15 jaar en ben er erg tevreden over heb nog nooit zo goed spul gehad gebruikt het op de hond kat en konijn tegen mijt .vind het zo jammer dat je het alleen nog maar bij de da kan krijgen .

“Stronghold kat”

Door 

Gisteren Stronghold kat gekocht bij de dierenarts, bij 2 katten ging het goed de derde kat reageerde na 5 min heel naar, eerst heel onrustig toen hijgen en schuimbekken, direkt met veel water afgespoeld, nu weer heel normaal gelukkig, dus niet voor ieder dier geschikt. Lees alleen maar goede reacties, de mijne is dus niet zo positief.

“vlooien op mn hond”

Door 

Ik heb meerdere middelen gebruikt totdat men mij Stonghold aanraadde vanaf die tijd heeft hij geen enkele last meer van vlooien het was een gewoon een een plaag voor hem die vlooien. Het is een super middel wil nooit wat anders weer.

“Zeer goed”

Door 

Ik heb het vorig jaar via mijn dierenarts gekregen voor mijn hond en het is een zeer goed middel. Ik vraag het dit jaar weer want je ziet dat de teken er gewoon afvallen. Ik heb een zwarte labrador en hier zijn ze zo al moeilijk op te zien maar met Stronghold heeft ze helemaal geen last van teken en het is tevens een ontwormingsmiddel dus wat wil je nog meer. Ik ga voor Stronghold.

“strongholt”

Door 

het is een super middel mijn hond heeft er geen bijwerking van makkelijk te gebruiken de hond komt uit roemenie en had sercoptesschurft wat daar heel veel voor komt hier bijna niet bekend na behandeling van stronghold knapt ze helemaal op dus ik zou zeggen blijven verkopen en anders naar de dierenarts

“Stronhold”

Door 

Ik ben enthousiast over stronghold. Zowel bij mijn honden als katten heb ik het altijd gebruikt. Geen van hen is er allergisch voor, wat voor een ander merk echt wel het geval is. Bovendien is het toedienen van ontwormingstabletten of -pasta bij mijn katten (bijna) geen doen. Waarom dan geen stronghold meer zonder recept? Ik vind het echt zo jammer.

“Stronghold”

Door 

Helemaal geweldig .Gebruik het voor hond en kat .Beter spul is er niet!

“stronghold is:”

Door 

Stronghold is zeer zeker aan te raden voor honden of katten gebruik t zelf ook ennaar mijn mening is het een uitmuntend produkt!

“pim”

Door 

geweldig product

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit