Yarrah Biologisch Voer

Yarrah Biologisch hondenvoer

Yarrah is een bedrijf van Nederlandse bodem dat zich sinds 1992 heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van 100% Biologische honden- en kattenvoer. Inmiddels is er een uitgebreid assortiment van Yarrah droogvoer natvoer en snacks voor zowel de hond als de kat.

Biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO)

Yarrah koopt haar grondstoffen zelf in om te kunnen controleren dat alle ingrediënten van biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO) komen. Hierbij worden de EU Regelgeving voor Biologische Producten in acht genomen.

Vrij van hormonen en GGO

Alle dierlijke en plantaardige ingrediënten die Yarrah voor hun producten gebruikt, zijn gegarandeerd niet blootgesteld aan hormonen, genetisch gemodificeerde organismen (GGO) en zijn daarnaast tot aan de bron traceerbaar. Er wordt alleen samengewerkt met met bedrijven en van hun producten gebruik gemaakt, als deze geen gebruik maken van herbiciden en pesticiden die schadelijk gevolgen kunnen hebben voor het milieu.

Duurzame producten

Op deze manier streeft Yarrah ernaar om haar producten te produceren met het oog op duurzaamheid. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij, worden ze alleen bereid met natuurlijke producten en voldoen ze aan de dierenwelzijnseisen van de biologische vlees sector.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit