Yarrah Hondenvoer

Yarrah Hondenvoer

Complete range bioproducten

Yarrah is een bedrijf van Nederlandse bodem dat zich sinds 1992 heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van 100% biologisch honden- en kattenvoer. Op dit moment is Yarrah de enige diervoederproducent van Nederland met een complete range aan bioproducten. Al vanaf 1992 werkt Yarrah alleen met biologische kippen, runderen en kalkoenen die een beter leven hebben gehad. Dit heeft ook ertoe geleid dat Yarrah het EKO keurmerk heeft voor zijn producten, hierover later meer. Inmiddels heeft Yarrah uitgebreid assortiment van Yarrah droogvoer / natvoer en snacks voor zowel de hond als de kat.

Biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO)

Yarrah koopt haar grondstoffen zelf in om te kunnen controleren dat alle ingrediënten van biologisch gecertificeerde grondstoffen (EKO) komen. Hierbij worden de EU Regelgeving voor Biologische Producten in acht genomen Zo haalt Yarrah zijn producten zelf bij de bioboeren in de regio. Net als Yarrah hebben deze boeren het doel om de wereld beter te maken. Om de samenwerkingen tussen deze boeren te bevorderen, bezoekt Yarrah regelmatig alle leveranciers persoonlijk op om met eigen ogen te kunnen zien dat de dieren een goed leven hebben.

Vrij van hormonen en GGO

Alle dierlijke en plantaardige ingrediënten die Yarrah voor hun producten gebruikt, zijn gegarandeerd niet blootgesteld aan hormonen, genetisch gemodificeerde organismen (GGO) en zijn daarnaast tot aan de bron traceerbaar. Er wordt alleen samengewerkt met met bedrijven en van hun producten gebruik gemaakt, als deze geen gebruik maken van herbiciden en pesticiden die schadelijke gevolgen kunnen hebben voor het milieu.

Duurzame producten

Op deze manier streeft Yarrah ernaar om haar producten te produceren met het oog op duurzaamheid. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij, worden ze alleen bereid met natuurlijke producten en voldoen ze aan de dierenwelzijnseisen van de biologische vleessector.

Productrange

Yarrah heeft verschillende producten in het assortiment. Zo verkopen ze zakken droogvoer, blikken en kuipjes natvoer en gezonde snacks. Deze producten hebben allemaal gemeen dat ze uitsluitend bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten volgens het EKO keurmerk.

Assortiment Medpets

Medpets heeft het gehele assortiment van Yarrah op de website staan. Zo is het droogvoer verdeeld in tarwevrije of smaak varianten. Het natvoer is verdeeld in kuipjes en blikken. Een populaire droogvoeding is de Yarrah - Droogvoer Hond Sensitive Bio. Dit voer is een complete maaltijd met 100% natuurlijke ingrediënten. Combineer dit overheerlijke droogvoer met een blikje Yarrah - Paté Hond Blik met Kip Bio natvoer. Ook deze natvoeding bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en zal erg in de smaak vallen bij je hond.

Toon filters