Trovet Hondenvoer

Trovet Hondenvoer

Sinds eind jaren tachtig

TROVET is een Nederlands merk en beschikt over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden. TROVET is al sinds eind jaren tachtig op de markt en beschikt dus over veel kennis van zaken op het gebied van dierenvoeding. Zo heeft TROVET specialistisch voer voor honden, katten, konijnen en cavia's. TROVET is voortdurend bezig het assortiment uit te breiden en bestaande producten verder te ontwikkelen en verbeteren.

Trovet dieetvoeding

Trovet dieetvoeding is speciale voeding voor honden met een aandoening aan onder andere blaas, nieren, lever en spijsverteringsorganen en dieren die kampen met overgewicht of voedselovergevoeligheid.

Kwaliteit en samenstelling

Om een constante en hoogwaardige kwaliteit en samenstelling van de voeding te waarborgen, zijn alle Trovet-producten uitsluitend door dierenartsen ontwikkeld en maken zij onderdeel uit van een door de dierenarts voorgeschreven behandeling. Goede voeding draagt bij aan een goede gezondheid en helpt ziektes voorkomen. TROVET beschikt over een groot assortiment therapeutisch dieetvoer. Daarnaast biedt TROVET jou ook een gezondheidsvoeding voor volwassen honden en puppy's zoals melkpoeder en volledige voeding voor pups. Het voer van TROVET voorziet in alle voedingsbehoeften van jouw volwassen of jonge hond.

Kenmerken TROVET

De producten van TROVET hebben, ongeacht smaak, veel gemeenschappelijke eigenschappen. Deze staan hieronder opgesomd.

  • Uitgebreid assortiment kwaliteitsvoer
  • Voor honden, katten, konijnen en cavia's
  • Veterinary exclusive
  • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
  • Betaalbaar
  • Uniek eliminatie- en hypoallergeen dieetvoer
  • Alleen maar hoogwaardige grondstoffen
  • Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen

Assortiment

Medpets heeft het gehele assortiment hondenvoer van TROVET overgenomen op de website. Zo hebben klanten de keuze uit verschillende dieetvoedingen voor overgewicht of blaas-, nier- lever- en spijsverteringsproblemen. Een bekende droogvoeding is de TROVET Hypoallergenic VPD (Venison) Hond. Dit droogvoer is lichtverteerbaar dieetvoer voor honden met een voedselovergevoeligheid, gebaseerd op slechts één eiwit.

Toon filters