Trovet hond

Trovet voeding

Trovet is een Nederlands merk en beschikt over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden. Trovet is voortdurend bezig het assortiment uit te breiden en bestaande producten verder te ontwikkelen en verbeteren.

Trovet dieetvoeding

Trovet dieetvoeding is speciale voeding voor honden met een aandoening aan onder andere blaas, nieren, lever en spijsverteringsorganen en dieren die kampen met overgewicht of voedselovergevoeligheid.

Kwaliteit en samenstelling

Om een constante en hoogwaardige kwaliteit en samenstelling van de voeding te waarborgen, zijn alle Trovet-producten uitsluitend voor dierenartsen ontwikkeld en maken zij onderdeel uit van een door de dierenarts voorgeschreven behandeling.

Goede voeding draagt bij aan een goede gezondheid en helpt ziektes voorkomen. Trovet beschikt over een groot assortiment therapeutisch dieetvoer. Daarnaast biedt Trovet jou ook een gezondheidsvoeding voor volwassen honden en puppy's zoals melkpoeder en volledige voeding voor pups. Het voer van Trovet voorziet in alle voedingsbehoeften van jouw volwassen of jonge hond.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit