Specific Kitten FPD/FPW
Specific Kitten FPD/FPW
Specific Kitten FPD/FPW

Specific Kitten FPD/FPW

De verpakkingen van Specific Kitten zijn veranderd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Bekijk hier het vernieuwde droogvoer Specific Kitten FPD of het natvoer Specific Kitten FPW.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €59,-
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Specific Kitten FPD/FPW

Een goede start in het leven is de solide basis die nodig is om een gezonde en gelukkige kat te worden. In de eerste weken is er niets beter dan voor een kitten melk van hun moeder, maar vanaf acht weken beginnen kittens geleidelijk met het eten van kattenvoer. Kittens zijn zeer actief en groeien snel de eerste maanden van hun leven. Ze zijn speelse ontdekkingsreizigers die alles leren over sociale vaardigheden, jacht enzovoort. Dit vereist een extra energie en voedingsstoffen. Specific Kitten FPD/FPW is speciaal ontworpen om aan deze speciale eisen van groeiende kittens tot de leeftijd van 12 maanden te voldoen. De voeding geeft uw kitten de start die hij verdient!

Eigenschappen

 • Specific Kitten FPD/FPW bevat verhoogde concentraties van eiwitten, vitaminen en mineralen om aan de eis van de groeiende kittens en drachtige-/zogende poezen te voldoen.
 • DHA is een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteunt. In combinatie met EPA, eveneens een omega-3 vetzuur, heeft het eveneens een gunstig effect op de ontwikkeling van een gezonde huid, vacht en gewrichten.
 • De hoog kwalitatieve- en goed verteerbare ingrediënten garanderen een optimale opname van voedingsstoffen uit de voeding, hierdoor vermindert ook het volume van de ontlasting.
 • Yucca extract vermindert de productie van onwelriekende gassen en de geur van de ontlasting.

Indicaties

Volledig voeding voor:

 • Kittens in de groeifase
 • Drachtige of melkgevende poezen
 • Katten met een verminderde eetlust
 • Katten die herstellen van een ziekte

Niet gebruiken bij

Katten met een verminderde energiebehoefte.

Voedingsadvies

De individuele dagelijkse voedingsbehoefte kan variëren afhankelijk van factoren zoals ras, milieu, seizoen, activiteiten, enzovoort. Het is daarom raadzaam om het lichaamsgewicht en de conditie van de kat op te blijven volgen en daaraan de hoeveelheid voeding aan te passen.
Tijdens de lactatie is de energiebehoefte van de poes afhankelijk van het aantal kittens. Bij 2, 4 en 8 kittens is de de toename van de energiebehoefte respectievelijk 1,5, 2 en 3 maal de vereiste van een normale volwassen kat. Het wordt aanbevolen om zogende katten onbeperkt toegang te geven tot de voeding.

Samenstelling droogvoeding

Maïs eiwit, vismeel, aardappeleiwit, dierlijk vet, eieren, tarwe, maïs zetmeel, rijst, vitaminen en sporenelementen, maïs, mineralen, gehydrolyseerd gisteiwit, bietenpulp, psyllium, taurine, zonnebloemolie, yucca extract.
Antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT.
Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Samenstelling natvoeding

Varkensvlees, vis, vlees, kip, eieren, zonnebloemolie, rijst, mineralen, visolie, psyllium, cellulosepoeder, vitaminen, sporenelementen, taurine en methionine.
Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleuren of smaakstoffen.

Product ID: 727
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Specific Kitten FPD/FPW ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Natvoer
Door , 25 april 2018

Helaas vond onze drachtige poes het niet lekker. Hopelijk onze kittens binnenkort wel...

zeer tevreden
Door , 21 juli 2017

Mijn ervaring met dit product is dat onze katertje het enorm goed doet in deze voeding zit echt alles wat een opgroeiende kitten nodig is ik heb het al aan verschillende mensen door gegeven

Seer voedzaam product
Door , 26 november 2016

Het product bevat alles wat uw kitten nodig heeft. Zeer uitgebalanceerd, top product

Goed en smakelijk
Door , 26 augustus 2015

Ik geef deze voeding aan zowel de (zwangere) moederpoes en de kittens en ze eten het graag. Ik ben erg tevreden over dit natvoer voor kittens.

Beoordelingen 1 - 4 van 4