PetSafe

PetSafe

Het merk PetSafe ontwikkelt voornamelijk producten die het leven van katten, honden én baasjes eenvoudiger maken. PetSafe is inmiddels de grootste fabrikant in de Verenigde Staten op het gebied van elektronische trainingsproducten voor honden en katten. De producten zijn gebaseerd op innovatief onderzoek en geavanceerde ontwerpen.

Bij Medpets vind je verschillende slimme ontwerpen van PetSafe. Zo maak je zowel het leven van je huisdier als dat van jou een stukje aangenamer. Je vindt bij ons onder meer intelligente kattenluikjes, drink- en voerbakken, anti-blaf gadgets en interactieve speeltjes.

Innovatieve katten- en huisdierenluikjes

Luikjes die jouw hond of kat doorgang geven naar buiten, geven je huisdier meer onafhankelijkheid. Je kunt gaan voor een klassiek luikje of voor een meer geavanceerde versie. Met de elektronische luikjes van PetSafe kun je instellen welke huisdieren het luikje kunnen gebruiken.

Wil je geen vreemde dieren in huis binnenhalen? Dan is het PetSafe Staywell Klassiek Magnetisch Kattenluik een uitkomst. Dit luikje gaat namelijk alleen open voor jouw kat of kleine hond! Bevestig simpelweg de magnetische hanger aan de halsband van jouw huisdier. Zodra je huisdier naar binnen wilt, maakt de hanger contact met het luikje, en krijgt hij toegang tot binnen. Je kan daarbij kiezen tussen de standen gesloten, open, alleen naar binnen of alleen naar buiten.

Slimme voer- en drinkbakken

Houd je huisdier gezond en gehydrateerd door middel van een drinkfontein! Drinkfonteintjes moedigen je huisdier aan om meer te drinken; ze worden instinctief aangetrokken door stromend water. Bekijk op Medpets onder andere de PetSafe Drinkwell 360. De waterfontein is geschikt voor zowel katten als honden. De roestvrijstalen drinkbak wordt continu gefilterd en belucht, zodat het water langer vers blijft.

Etenstijd! Zou het niet handig zijn als je de eetmomenten van je harige vriend van tevoren kon instellen? Met de PetSafe 2 Meal Pet Feeder kun je de eetmomenten van je huisdier tot wel 48 uur van te voren regelen. De voerbak bestaat uit twee compartimenten die apart van elkaar ingesteld kunnen worden door middel van een timer.

Anti-blaf gadgets

Je houdt van je hond, maar iets minder van zijn geblaf. Om het blaffen binnen- of buitenshuis af te leren, gebruik je de PetSafe Anti Blaf Indoor of de Petsafe Anti Blaf Outdoor. Als jouw hond blaft, geeft het apparaat een hoge toon af die niet fijn is voor de oren van je hond. Als je hond stopt met blaffen, dan stopt de onaangename toon ook. Een fijne oplossing die jouw hond bevrijdt van de anti-blafband.

Interactieve speeltjes

Niks is leuker dan een actieve hond of kat! Met de interactieve speeltjes van PetSafe bezorg je jouw harige vriend uren speelplezier. Beloon jouw kat onder andere met de PetSafe Twist ’n Treat Teaser. Je vult dit kleurrijke speeltje met lekkere traktaties en laat jouw kat de uitdaging aan gaan om ze er allemaal uit te krijgen. Voor extra speelplezier is er een pluizige veer toegevoegd.

Toon filters