iFetch

iFetch

Ben je ergens druk mee of wil je lekker uitrusten terwijl jouw hond wilt spelen? Dan kan dit een hele uitdaging zijn. Dat ontdekte ook Grant Hamill. Samen met zijn familie bedacht en ontwikkelde hij de iFetch, een automatische ballenwerper. Maandenlang werd er gewerkt aan het ontwerpen, testen en verfijnen van de iFetch. Het hondenspeelgoed is sindsdien meerdere keren in de prijzen gevallen.

Voor iedere hond wat wils!

iFetch zorgt voor een leuk, innovatief en uitdagend spel. Jouw hond vermaakt zich uren met dit geweldige speelgoed! Er zijn ballenwerpers voor grote honden, kleine honden, binnen-honden, buiten-honden en alles daar tussenin. Heb je het idee dat jouw hond zich soms verveelt of zelfs een beetje eenzaam is? Dan biedt de iFetch de perfecte uitkomst; binnen een mum van tijd is dit het lievelingsspeelgoed van jouw maatje!

De originele iFetch is zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt deze namelijk op drie verschillende werpafstanden instellen. Wanneer jouw kleine viervoeter de bal te pakken heeft, moet hij deze terug in de opening van de iFetch laten vallen. Vervolgens zal de bal weer worden weggeschoten.

iFetch Frenzy & iFetch Too

Na het succes van de originele iFetch heeft de familie Hamill het assortiment uitgebreid met de iFetch Too en de iFetch Frenzy. Door zijn grote tennisballen is de iFetch Too geschikt voor middelgrote tot grote honden. Dit apparaat gebruik je op dezelfde manier als de originele iFetch. Geen zin in kabels, stekkers of het opladen van de accu? Kies dan de iFetch Frenzy. Dit ballenspel heeft geen batterijen of stroom nodig, alleen zwaartekracht. Jouw kleine hond laat de bal simpelweg vallen in de opening. De bal zal willekeurig langs één van de drie openingen aan de onderkant van de iFetch Frenzy weer tevoorschijn komen.