Hurtta Retriever Rope
Hurtta Retriever Rope
Hurtta Retriever Rope
Hurtta Retriever Rope

Hurtta Retriever Rope

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Hurtta Retriever Rope is een duurzame hondenriem. Het materiaal van de riem is vergelijkbaar met dat van touwen die bergbeklimmers gebruiken. Hierdoor is de Retriever Rope duurzaam maar ligt hij ook comfortabel in de hand. De riem is daarnaast uitgerust met reflecterende stiksels voor extra zichtbaarheid in het donker of de schemer.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Retriever Rope

De Retriever Rope van Hurtta is een eenvoudige en stevige riem voor uw hond. De lijn is gemaakt van hetzelfde materiaal als de touwen van bergklimmers. Dit maakt de Retriever Rope niet alleen duurzaam; het zorgt er ook voor dat het zachte touw niet uw handen snijdt. U kunt de Retriever Rope als halsband gebruiken door aan het uiteinde een lus te maken. Deze kunt u eenvoudig over de kop van uw hond schuiven. Voor extra zichtbaarheid in het donker of de schemer zijn er reflecterende stiksels aangebracht op de riem.

Afmetingen

Dikte: 0,8 cm. Lengte: 180 cm.

Kleuren

  • Cherry (roze)
  • Juniper (blauw/grijs)
  • Black (zwart)

Wat als de Retriever Rope niet aan mijn verwachtingen voldoet?

U mag de lijn wegens hygiënische redenen niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Retriever Rope bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4509
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Retriever Rope ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling