Hurtta Mountain Rope
Hurtta Mountain Rope
Hurtta Mountain Rope

Hurtta Mountain Rope

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Mountain Rope van Hurtta is een stevige riem voor uw hond. De lijn is gemaakt van materiaal dat vergelijkbaar is met het touw dat bergbeklimmers gebruiken en ligt comfortabel in de hand. Hurtta Mountain Rope is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en twee verschillende diktes.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Mountain Rope

Mountain Rope van Hurtta is een zachte comfortabele maar robuuste looplijn voor uw hond. De lijn is gemaakt van materiaal dat vergelijkbaar is met touw dat wordt gebruikt wordt door bergbeklimmers. De musketonhaak aan de riem is gemaakt van aluminium en hierdoor licht van gewicht. Het handvat is voorzien van een ring waaraan u bijvoorbeeld een poepzakjeshouder kunt bevestigen. De lijn is daarnaast voorzien van reflectie voor nog betere zichtbaarheid in het donker.

Kleuren

Deze lijn is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: raven, juniper en cherry. Let op: De kleuren van de dunne en dikke lijnen wijken iets van elkaar af.

Afmetingen

Hurtta Mountain Rope is verkrijgbaar in twee verschillende diktes: 0.8 of 1.1 cm dik. Beide lijnen zijn 180 cm lang.

Wat als de Mountain Rope niet aan mijn verwachtingen voldoet?

U mag de looplijn wegens hygiënische redenen niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren de Mountain Rope bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4510
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Mountain Rope ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Fijne zichtbare lijn
Door , 12 juni 2020

Het is een fijne looplijn. Na een wandeling in de regen werd de grijze lijn gedeeltelijk roze/paarsig dus ik denk dat er een rode kern in zit die een beetje afgeeft. Gelukkig doet de kleur niets af aan de functionaliteit!

Beoordelingen 1 - 1 van 1