Hurtta Dazzle Rope
Hurtta Dazzle Rope
Hurtta Dazzle Rope

Hurtta Dazzle Rope

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Riemen voor honden.

Hurtta Dazzle Rope is een reflecterende hondenriem die ervoor zorgt dat jouw hond goed zichtbaar is in het donker. De hondenlijn is verkrijgbaar in een gele en oranje variant en in twee verschillende diktes. De riem heeft een soft grip handvat dat zorgt voor extra comfort.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Riemen voor honden.

Hurtta Dazzle Rope

De Hurtta Dazzle Rope is een reflecterende hondenriem die verkrijgbaar is in twee felle kleuren en twee verschillende diktes. Door de 3M reflectoren op deze hondenriem is jouw hond goed zichtbaar in het donker. De hondenlijn heeft een soft grip handvat dat zorgt voor extra comfort. Combineer de Hurtta Dazzle Rope met de Hurtta Dazzle Collar of het Hurtta Dazzle Harness om nog beter zichtbaar te zijn in het donker.

Kleuren

Geel of oranje

Afmetingen

  • 0,8 x 180 cm
  • 1,1 x 180 cm

Wat als de Hurtta Dazzle Rope niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Je mag de looplijn wegens hygiënische redenen niet retourneren als het in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren de Hurtta Dazzle Rope bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5745
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Dazzle Rope ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling