Hurtta Casual Rope Leash
Hurtta Casual Rope Leash
Hurtta Casual Rope Leash

Hurtta Casual Rope Leash

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Casual Rope Leash is een robuuste hondenriem van nylon. De lijn heeft reflecterende strepen, voor zichtbaarheid in het donker. Deze duurzame hondenlijn is perfect te gebruiken voor dagelijkse wandelingen en activiteiten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hurtta Casual Rope Leash

De Hurtta Casual Rope Leash is een duurzame hondenriem. De rood met blauwe looplijn is voorzien van reflecterende strepen. Hierdoor is er meer zichtbaarheid in het donker. De riem is gemakkelijk bij jouw viervoeter aan te doen. Door het gebruik van goede metalen bij het handvat en musketon is de duurzaamheid van deze lijn verhoogd. De lijn is in drie verschillende formaten te verkrijgen.

Afmetingen en kleur

  • 0,8 x 180 cm: Paars
  • 1,1 x 180 cm: Rood en blauw

Wat als de Hurtta Casual Rope Leash niet goed is?

Om te controleren of het Hurtta Casual Rope Leash past, mag je het harnas uit de verpakking halen en naast jouw hond houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het Powertuig, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw hond. Indien wij bij terugkomst constateren dat het Hurtta Casual Rope Leash bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het terugsturen.

Product ID: 6933
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hurtta Casual Rope Leash ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling