Hunter Verstelbare Riem Swiss

Hunter Verstelbare Riem Swiss

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Riemen, halsbanden en tuigjes voor honden.

Houden jij en jouw harige vriend van spontane uitjes? Dan is de Hunter Verstelbare Riem Swiss iets voor jullie! Deze riem is verstelbaar in 3 verschillende lengtes. De riem is daarom perfect voor lange wandelingen, maar ook prima inzetbaar voor trainingen op de hondenschool. Het leer is zowel soepel als duurzaam en ligt comfortabel in de hand.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Riemen, halsbanden en tuigjes voor honden.

Hunter Verstelbare Riem Swiss

Zijn jij en jouw trouwe viervoeter dol op spontane uitjes? De Hunter Verstelbare Riem Swiss is een praktische riem die in iedere situatie van pas komt. De riem is in te stellen in 3 verschillende lengtes. Dat maakt het ideaal voor lange wandelingen, maar ook voor trainingen op de hondenschool. Het leder is volledig plantaardig gelooid en vervolgens geolied; dat maakt het zowel soepel als duurzaam. De riem heeft een glanzende, zwarte kleur en is afgewerkt met decoratieve witte kruisjes. Bovendien ligt het comfortabel en nauwsluitend in jouw hand. De Hunter Verstelbare Riem Swiss is perfect te combineren met de Hunter Halsband Swiss.

Eigenschappen

  • Praktische riem voor spontane honden en hun baasjes
  • In te stellen in 3 verschillende lengtes voor veel bewegingsvrijheid
  • Zowel soepel en duurzaam
  • Geweldig in combinatie met de bijbehorende Hunter Halsband Swiss

Maat

  • Large: breedte riem: 1,8 cm, lengte riem: 2 m

Wat als de Hunter Verstelbare Riem Swiss niet past?

Om te controleren of de Hunter Verstelbare Riem Swiss past, mag je de riem uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de riem, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Product ID: 7821
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hunter Verstelbare Riem Swiss ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling