Henry Schein Bitter Paste

Henry Schein Bitter Paste

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bitter Paste van Henry Schein is de ideale bescherming tegen bijten, knabbelen en likken aan verbanden of spalken bij hond en kat en werkt uitstekend bij paarden die graag aan bandage of box knabbelen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Henry Schein Bitter Paste

Bitter Paste van Henry Schein is de ideale bescherming tegen bijten, knabbelen en likken aan verbanden of spalken bij hond en kat, dit vanwege de slechte smaak. De Bitter Paste mag niet op wonden worden aangebracht. Ook werkt Henry Schein Bitter Paste uitstekend bij paarden die graag aan bandage of box knabbelen.

Toepassing bij Paarden

Bij paarden kan de Bitter paste ook ingezet worden ter voorkoming van bijten en kauwen aan deuren, hout, dekens, staart en manen door paarden. De bitter pasta is gemaakt van natuurlijke stoffen met een bittere en scherpe smaak. Deze paste is zeer goed smeerbaar, in tegenstelling tot vele andere bitterpasta's.

Product ID: 2188
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Henry Schein Bitter Paste ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prima service, snel en goed verpakt
Door , 25 februari 2019

Is een prima middel om op kwetsbare plekken te smeren zodat de hond niet blijft bijten en knagen omdat een plek b.v. Irriteert. Het is niet aantrekkelijk om eraan te likken aangezien het een bittere smaak heeft. Aan te bevelen wanneer je het op een plek smeert zelf handschoenen te dragen omdat het anders nog lang aan je eigen vingers blijft zitten.

Bitter Paste
Door , 27 november 2015

Gutes Produkt, das bei einem Hund wirkt und beim anderen nicht.

waardeloos
Door , 13 augustus 2015

Een van mijn honden is gek op mijn banken en stoelen dus ben ik ze gaan insmeren met Bitter Paste en wat bleek......ze vindt ze nog net zo lekker als daarvoor! Het werkt dus absoluut niet!

Bitter paste
Door , 12 juli 2014

Helaas, even ruiken, likken, iets wat vies maar toch lekker bijten hoor!!!....jammer

Werkt zeer goed
Door , 08 april 2014

Ik heb een pup welke continue in haar nylon lijn liep te bijten tijdens het uitlaten. Niets hielp ook niet de adviezen van verschillende trainers en gedrags therapeuten. Toen ben ik gaan proberen een heel dun laagje van deze pasta op de lijn te smeren op de plekken waar zij de lijn telkens probeerde te pakken. Heeft ze 1 keer gedaan daarna keek ze wel linker uit ze vind het alles behalve prettig. Werkt dus goed

Beoordelingen 1 - 5 van 5