Horse Armor Knockdown Deken
Horse Armor Knockdown Deken

Horse Armor Knockdown Deken

Dit product is niet meer verkrijgbaar. De Horse Armor Knockdown Deken beschermt uw paard tegen stekende insecten en teken. Het weert insecten en doodt ze als ze in contact komen met het Insect Shield dat in de deken geïmpregneerd is.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Horse Armor Knockdown Deken

Heeft uw paard in de zomermaanden ook zo'n last van stekende insecten en teken? Of van prikkende muggen die staart- en maneneczeem activeren? De Horse Armor Knockdown deken kan uitkomst bieden. Deze deken combineert de vliegendeken met een Insect Shield.

Insecticide

De insecticide die in Horse Armor gebruikt wordt, is permethrin. Deze stof weert zowel insecten af als dat het bij contact insecten doodt. In verschillende studies is aangetoond dat permethrin verschillende soorten insecten doodt. De materiaal van de Horse Armor Knockdown dekens is met deze stof geïmpregneerd en vormt zo een bescherming voor uw paard tegen bijvoorbeeld dazen, muggen, vliegen en teken.

Kleur

Ook bij de kleur van de Knockdown deken is gedacht aan het bieden van optimale bescherming voor uw paard. Veel insecten kunnen de kleur rood namelijk niet zien. Door de Optimum Protective Color is de vliegendeken praktisch onzichtbaar voor verschillende insecten.

Voordelen

  • Weert en doodt insecten
  • Gemaakt van duurzaam polyester (600D) mesh
  • Het Insect Shield gaat tot wel 70 wasbeurten mee
  • Inclusief nekdeel
  • Veilig voor zowel paard als ruiter

Maat

Maten Horse Armor Knockdown Deken
MaatOnderlengteSchofthoogte
175175 cm141 – 150 cm
183183 cm151 – 160 cm
191191 cm161 – 170 cm
198198 cm171 – 175 cm

Let op: Dit product bestaat uit de Knockdown deken en het nekstuk. Het masker en de leg wraps worden niet meegeleverd.

Wat als de Horse Armor Knockdown Deken niet past?

Om te controleren of de Horse Armor Knockdown Deken past, mag u de Horse Armor Knockdown Deken uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 3692
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Horse Armor Knockdown Deken ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling