Hippo-Tonic

Het is belangrijk om de vacht van jouw paard of pony goed te verzorgen. Hippo-Tonic heeft verschillende borstels en kammen ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van jouw paard.

Alles voor een mooie vacht

Voor het uitkammen van de manen en staart, kun je het beste de Hippo-Tonic Staart- en Manenborstel Comfort. Deze borstel heeft een handig handvat, waardoor deze lekker in de hand ligt. Voor het verwijderen van grof vuil, kun je het beste de Hippo-Tonic Metalen Roskam gebruiken. Deze roskam heeft tandjes van verschillende maten. Zo verwijdert deze borstel fijn en grof vuil in één keer. Verder kun je ook de Hippo-Tonic Harde Borstel Anatomic gebruiken voor het verwijderen van vuil.

Hoevenkrabbers

Is jouw paard helemaal spik en span na het borstelen? Vergeet dan de hoeven niet! Die hebben namelijk ook verzorging nodig. Met de Hippo-Tonic Hoevenkrabber Comfort kun je de hoef goed schoonmaken. Met het borsteltje kun je vuil verwijderen uit de straal en aan de hoefwand. Met de krabber kun je de zijdelingse straalgroeven schoonmaken. De hoeven regelmatig schoonmaken, draagt bij aan een goede en sterke hoef.

Alles voor een goede wasbeurt

De Was Kit van Hippo-Tonic bevat alle borstels die je nodig hebt bij het wassen van een paard. In deze kit zit een spons, een dubbelzijdige poetshandschoen, een microfiber handschoen en een zweetmes. Met deze borstels kun jij de vacht van jouw paard goed reinigen.

Chique op wedstrijd

Heb je binnenkort een wedstrijd en wil je dat jouw paard er dan tip top uitziet? Dan hoort manen knotten daar natuurlijk ook bij. De Hippo-Tonic Staart en Manen Borstelset is een handig hulpmiddel om mooie knotjes te maken bij jouw paard. De set bestaat uit een handige kam die de manen gelijk splitst in 3 evenredige stukken. Zo kun je meteen beginnen met vlechten. Ook zitten er witte elastiekjes bij. Zo kun je een eenvoudig vlechtje omtoveren tot een mooi knotje.