Hilton Herbs KD Solution for Dogs

Hilton Herbs KD Solution for Dogs

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hilton Herbs KD Solution is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van de nierfunctie bij honden. Het aanvullend diervoeder bestaat uit een 100% natuurlijke kruidenmix. Het supplement is het gehele jaar te gebruiken bij honden van alle leeftijden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hilton Herbs KD Solution for Dogs

KD Solution is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de nierfunctie, blaas en urinewegen. Het supplement stimuleert het oplossen van kleine nierstenen en niergruis. Door stimulering van de blaasfunctie en de urineproductie wordt het urinevolume vergroot wat tot verhoogde afvoer van afvalstoffen en bacteriën kan leiden. KD Solution is eenvoudig over het voer te geven.

Dosering

Per 5 kg lichaamsgewicht dient u dagelijks 1 ml over het voer te geven.

Samenstelling

1: 3 van tincturen van hortensia, purper leverkruid, glaskruid, kweek, wormkruid, peen, maïszijde, marshmallowblad.

Product ID: 4796
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hilton Herbs KD Solution for Dogs ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Duur en werkt niet of nauwelijks
Door , 18 maart 2019

Ik vind het duur en het werkt bij mijn hond niet of nauwelijks (witte herder). In de beschrijving staat dagelijks geven maar op de fles zelf staat 2 maal daags en gaat dus veel minder lang mee dan gedacht. Ik geef het nu 3 weken en ik merk nog geen verschil bij mijn hond.

Goed
Door , 25 januari 2019

Dit product heeft de leven van mijn hondje gered.Onsetend tevreden en dankbaar.Na een erg zware periode voelt hij zich beter,zijn bloedwaarden zijn ook beter.Ik ga verder met dit product .Een aanrader.Medicijnen van DA kon hij niet gebruiken door een echt zware bijwerkingen,namelijk medicijn voor nieren.had slecht invloed op zijn.lever.Dus. dikke voldoende van ons en wij gaan gewoon met dit super product.

Werkt goed
Door , 03 juni 2017

Ons hondje had veel last van nierstenen, van de dierenarts kreeg ik speciaal voer, dat is erg duur en het hiel niet. Nu ben ik aan mijn derde flesje KD toe en kan ik zeggen dat het goed werkt. Geen nierstenen meer!

Beoordelingen 1 - 3 van 3