De herfst is in volle gang!

De herfst is duidelijk weer begonnen... het is langer donker, er valt veel regen en het wordt steeds kouder. Gelukkig heeft Medpets allerlei benodigdheden die in deze tijd van het jaar goed van pas komen! Denk aan waterdichte veiligheidslampjes, reflecterende riemen en halsbanden, warme (regen)jassen, fijne mandjes en dekens, en nog veel meer. Begint het buiten donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je viervoeter? Bekijk dan ook het leuke glow in the dark speelgoed! Daarnaast is het belangrijk om voor een optimale weerstand te zorgen. Nu we door het herfstweer meer binnen zijn, de verwarming aanzetten en minder goed ventileren, zijn we vatbaarder voor infecties. Virussen en bacteriën grijpen hun kans!

Profiteer nu van 5% korting op alle herfstproducten en zorg ervoor dat je dier goed zichtbaar is in het donker en voorbereid is op de kou en regen!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten