Henry Schein

Henry Schein

Henry Schein is een groothandel en heeft een groot assortiment aan diergeneesmiddelen, diervoeders, benodigdheden en hulpmiddelen voor jouw dier. Ze bieden verschillende merken aan, waaronder hun eigen huismerk. Henry Schein heeft producten voor verschillende diersoorten. Het is de grootste veterinaire, dentale en medische distributeur wereldwijd. Henry Schein is in Nederland gevestigd in Cuijk en is naast de distributie en verkoop van producten betrokken bij praktijkadvisering en opleiding.

Bij Henry Schein kun je ook terecht voor de producten van zusterorganisaties, waaronder Kruuse, Scil Animal Care, Calibra en Veterinary Instrumentation.

Eigen huismerk

Henry Schein heeft een eigen huismerk. Het huismerk van Henry Schein omvat verschillende soorten producten, van medische benodigdheden tot verzorgingsproducten.

Dagelijkse benodigdheden

Dagelijkse benodigdheden met het huismerk van Henry Schein zijn de nylon muilkorf, de hondenschoenen en de sanipearls kattenbakvulling.

Medische benodigdheden

Henry Schein heeft ook medische benodigdheden als huismerk, zoals het hydrofiel gaaskompres, digitale thermometer, een hoefzak, bitter paste en latex handschoenen.

Verzorgingsproducten

Tenslotte heeft HS verzorgingsproducten met eigen merk, zoals een slijmzuiger, nagelknipper en lintroller. En producten voor vlooien en teken zoals een vlooienkam en tekentang.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten