Hapslik
Hapslik
Hapslik
Hapslik

Hapslik

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Door middel van de mini muffins van Hapslik kunt u eenvoudig medicatie toedienen aan uw hond of kat. Hapslik is een ambachtelijk gebakken mini muffin met een gat er in waarin u de tablet of capsule aanbrengt. Ook absorbeert Hapslik druppels en drankjes. U kunt voor het starten van de kuur de mini muffins als caloriearme snack geven om uw hond de muffins al te laten proeven.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Hapslik

De Hapslik mini muffins worden ambachtelijk gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. De zachte koekjes worden gemaakt van granen, olie, eieren en echte tonijn. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. U kunt het zonder bezwaar meerdere malen per dag aan uw hond of kat geven. Door middel van de smakelijke Hapslik mini muffins kunt u zonder problemen medicatie toedienen aan uw hond of kat.

Toepassing

Door middel van de Hapslik mini muffins kunt u gemakkelijk medicatie aan uw hond of kat toedienen. De muffins bevatten een gat waarin u gemakkelijk een tablet of capsule kan verstoppen. De muffins nemen ook gemakkelijk druppels of drankjes op. U kunt voor het starten van de kuur de mini muffins als caloriearme snack geven om uw hond de muffins al te laten proeven. Mocht u muffins over hebben na het toedienen van tabletten of druppels dan kunt u die ook als snack geven.

Tip

Heeft u een kleine hond? Dan zijn de Hapslik Kat mini muffins ook geschikt om te geven. Deze zijn kleiner van formaat.

Belangrijke voordelen

 • Eenvoudiger pillen of druppels toedienen.
 • Bevat slechts 5 kcal per muffin.
 • Geen toegevoegde zout, kruiden of vet.
 • Laag in allergenen.
 • Verpakking is na opening 30 dagen houdbaar. Daarna neemt de smaak af van de mini muffins.

Inhoud

Bevat 20 mini muffins.

Video's

Product ID: 3468
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hapslik ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geen succes
Door , 04 maart 2017

Mijn 2 poezen wisten zorgvuldig de "muffin" met pilletje naar de zijkant van hun bakje te duwen om vervolens alles op te eten...behalve...het pilletje en het 'muffintje". Geen succes dus.

Niemand lust het
Door , 14 januari 2017

Helaas lust helemaal niemand in dit huis de Hapslikjes, met of zonder medicijnen erin. Als test heb ik ze onze veelvraterige hond voorgehouden, die echt alles lust en eet en zij trok haar neus ervoor op. Jammer, want een alternatief voor Easypill was welkom. De Hapslikjes zijn ook eigenlijk voor een kat veel te groot. Dat is niet Hap-Slik-Weg.

Te droog
Door , 23 mei 2016

Dit product is veel te droog om er een tablet in te verhullen. Ik geef 1 ster omdat de katten het lekker vinden maar het werkt niet waar het voor bedoeld is.

Super!
Door , 11 maart 2016

Dol op de Hapslik!

Geen succes
Door , 24 februari 2016

Mijn kater at de hapslik wel, maar wist het pilletje gewoon weer uit te spugen. Vele malen geprobeerd, maar ik denk dat ik gewoon een hele slimme kater heb. De andere katten lusten de hapslik niet eens. Echt heel jammer, het concept is echt goed, maar bij mij geen succes.

HapSlik
Door , 06 februari 2016

De hond die tabletjes in moest nemen die wilde absoluut deze muffins niet eten. Ook zonder medicatie haalde ze haar neus op voor HapSlik. Mijn andere hond daar in tegen snoept ze graag weg.

Beoordelingen 1 - 6 van 9