>
>
>
>
Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony

Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony

Product afbeelding van Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony

Groene Os Hoef Compositum voor paard en pony draagt bij aan een goede doorbloeding van de hoef, een gezonde hoornontwikkeling en bevordert het herstel na hoefletsel.

   Meer informatie
  1 werkdag

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony - 100 ml € 34,75
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony - 100 ml   € 34,75
Productinformatie

Groene Os Hoef Compositum voor paard en pony draagt bij aan een goede doorbloeding van de hoef, een gezonde hoornontwikkeling en bevordert het herstel na hoefletsel.

Groene Os Hoef Compositum

Hoef Compositum versterkt het hoornweefsel en stimuleert de hoorngroei en de doorbloeding van de hoeven. Dit supplement kan gegeven worden bij trage hoefgroei, brokkelhoeven, snel scheurende hoeven en beschadigingen. De kruiden werken gunstig op de lever. Een goed werkende lever is essentieel voor sterke hoeven.

Eigenschappen per ingrediënt

  • Biotine en Silicea zijn de bekende voedingssupplementen die de hoorngroei ondersteunen.
  • Glucosaminesulfaat en Chondroïtinesulfaat (90%) dragen bij aan collageenvorming en voor de aanmaak van proteoglycanen (pg's). De pg's zorgen voor een stevig geheel van collageen. Bij beschadiging van het hoefweefsel kan er verlies van de pg's optreden waardoor het ondersteunende collageen weer wordt verminderd. Hierdoor wordt dit weefsel gevoeliger voor problemen en weefselverlies.
  • Calcium, magnesium en vitamine C zijn eveneens weefselondersteunende grondstoffen
  • Cynare scolimus, Carduus Marianus, Taraxacum officinale, Centaurium e.d.: zijn toegevoegd voor een goede leverfunctie. Vanuit de acupunctuurleer beredeneerd ontstaan slecht ontwikkelde hoeven door een gebrek aan leverenergie. Deze ingrediënten zorgen voor de afvoer van afvalstoffen uit de lever en werken (leverweefsel) opbouwend.
  • MSM: organische zwavel draagt bij aan een goede kwaliteit van de celwand, waardoor voedingsstoffen de cel in kunnen en gifstoffen de cel weer kunnen verlaten. MSM is een belangrijke zwaveldonor.

Dosering en toediening

2 tot 3 maal daags 20-30 druppels. Groene Os Hoef Compositum kan goed worden gecombineerd met Groene Os Multivitaminen & Mineralencomplex en Lever Compositum.

Samenstelling

Glucosaminesulfaat, Chondroïtinesulfaat (90%), Acidum ascorbicum, MSM, Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Cynara, Carduus marianus, Taraxacum, Centaurium, Chelidonium, Angelica, Calamus, Uncaria tomentosa, Veronica, Silicea, Agrimonia, Biotine.

Product ID: 210

Bijsluiter 

Voor Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

Groene Os Hoef Compositum bijsluiter
bijsluiter-groene-os-hoef-compositum-1.pdf (82 KB)
Beoordelingen voor Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony

Heb je ervaring met Groene Os Hoef Compositum - Paard/Pony ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten