Greencat Super S300 Kattenbakvulling

Greencat Super S300 Kattenbakvulling

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Greencat Super S300 Kattenbakvulling is een klontvormende vulling van Europees bentoniet voor in de kattenbak. Deze vulling kan goed absorberen en klonten vormen. De kattenbakvulling van Greencat Super S300 is een 100% natuurlijk product.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Greencat Super S300 Kattenbakvulling

De Greencat Super S300 Kattenbakvulling is een 100% natuurlijke kattenbakvulling van Europees bentoniet. De vulling bestaat uit een fijne tot middelgrote korrel. Deze korrels absorberen snel, hierdoor krijgen nare luchtjes en geurtjes nauwelijks kans om zich te verspreiden. De Greencat Super S300 is ook geschikt om te gebruiken voor de kattenbak van langharige katten.

Inhoud

20 kg

Product ID: 7031
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Greencat Super S300 Kattenbakvulling ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ik gebruik het al jaren
Door , 19 april 2021

De zakken zijn inderdaad onhandig te tillen doordat er een handvat ontbreekt. Ik heb twee volwassen Brits korthaar katten die van graven houden. Ik gebruik altijd een flinke laag grit. Ruim 10 tot 15 cm. Dagelijks scheppen met een stevige metalen kattenbak schep en altijd perfecte klonten. Zo plakt het niet aan de onderkant en hoef ik vaak alleen maar bij bij te vullen. Bij ons stinkt het niet. Ik gebruik het al jaren.

Prima kattengrit
Door , 19 september 2020

Greencat is prima kattengrit, zuinig in het gebruik, klontert uitstekend (mits je er maar een behoorlijke laag van in de kattenbak doet!) en is leuk geprijsd! Het enige nadeel is dat er geen handgreep aan de - behoorlijk zware - zak zit zodat je deze aan de punten moet optillen; hier zou de fabrikant echt eens aandacht aan moeten schenken!

Perfect
Door , 17 juli 2020

Erg tevreden. Goede geur en neemt goed op. Mijn favoriet

Super slecht
Door , 20 juni 2020

Hele slechte kattengrit. Het plakt zo erg aan de schepje en aan de zijkanten. De geur is niet te harden en als ik probeer om de klonten te verwijderen, is het zo plakkerig dat ik het letterlijk eraf moet schrapen.. kan de hele zooi weggooien. Zonde van je geld

Goede kattenbakvulling
Door , 15 april 2020

Zowel mijn katten als ik willen niet anders meer. Wel jammer dat het niet in kleinere verpakking verkrijgbaar is, het is niet te tillen, dus steeds gedoe met emmertjes scheppen en dan de trap op in de flat.

Helaas niet meer wat ‘t geweest is...!
Door , 21 maart 2020

Wat jammer, waarom worden alle goede BOL-klompvormend kattenbakgrit veranderd van samenstelling. Het is echt een ramp om nog goed grit te vinden dan niet plakt aan randen en bodem. Deze was altijd de beste samen met Canadian fine maar ook die heb ik weg moeten geven omdat ook die niet meer doet wat beloofd is op de zak zelf. Ze veranderen wel de samenstelling maar niet de tekst op de zak. Het loopt uit als een pannenkoek en plakt zelfs aan je spatel als stopverf. Een ramp!!

Beoordelingen 1 - 6 van 6