GimCat Schnurries
GimCat Schnurries
GimCat Schnurries
GimCat Schnurries
GimCat Schnurries

GimCat Schnurries

De GimCat Schnurries zijn heerlijke snacks voor katten. De hartvormige snacks zijn gemaakt van veel lekkere ingrediënten. Ook bevat deze beloning taurine, een stof dat bijdraagt aan het gezichtsvermogen van jouw kat.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

GimCat Schnurries

De GimCat Schnurries zijn lekkere snoepjes in de vorm van hartjes. Dit snoepje is gemaakt van heerlijke ingrediënten en is een ware traktatie voor jouw kat. Het snoepje draagt bij aan het darmflora van jouw kat. Aan deze beloning zijn geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd. De GimCat Schnurries zijn te verkrijgen in twee verschillende smaken.

Voedingsadvies

Volgroeide katten mogen dagelijks maximaal 6 Schnurries. Jonge katten vanaf 8 weken en oudere katten mogen het dubbele van die hoeveelheid hebben.

Soorten

  • Kip en taurine - 420 gram
  • Zalm en taurine - 420 gram

Samenstelling GimCat - Kip en taurine

Melk en zuivelproducten, oliën en vetten, suiker, gisten, kip gedroogd (4,0 %), plantaardige bijproducten, eieren en eierproducten, melksuikerderivaat met TGOS (1%), mineralen.

Samenstelling GimCat - Zalm en taurine

Melk en -bijproducten, oliën en vetten, suiker, gisten, vis en -bijproducten (zalm gedroogd 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, melksuikerderivaat met TGOS* (1%).

Product ID: 6591
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met GimCat Schnurries ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling