GimCat Creamy Licks
GimCat Creamy Licks
GimCat Creamy Licks
GimCat Creamy Licks

GimCat Creamy Licks

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

GimCat Creamy Licks zijn smakelijke romige beloningen voor uw kat. Deze snacks zijn niet alleen lekker; ze bevatten ook ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van het dier. Eén verpakking bevat zeven handige porties. Zo kunt u uw kat altijd een verse Creamy Lick geven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

GimCat Creamy Licks

De Creamy Licks van GimCat zijn romige beloningen voor uw kat. De Creamy Licks zijn niet alleen lekker maar ook goed voor uw kat. De crème bevat namelijk ingrediënten die de gezondheid van de kat ondersteunen. Er zijn drie verschillende variaties beschikbaar: immunity, skin & coat en digestion. De Creamy Licks worden geleverd in handige portieverpakkingen zodat u het altijd vers kunt voeren. U kunt uw kat de crème direct uit de verpakking of van zijn poot laten likken maar u kunt het ook over het voer geven. Geef uw kat niet meer dan één portieverpakking per dag.

  • GimCat Creamy Licks Immunity: Deze smakelijke crème bevat onder ander vitaminen en mineralen die de weerstand van uw kat ondersteunen.
  • GimCat Creamy Licks Skin & Coat: Deze romige snack bevat onder andere biotine en zink. Deze dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht bij uw kat.
  • GimCat Creamy Licks Digestion: De ingrediënten in deze Creamy Lick stimuleren het verwijderen van ingeslikte haren op een natuurlijke wijze. Op deze manier draagt deze romige snack bij aan het welzijn van uw kat.

Inhoud

Eén verpakking GimCat Creamy Licks bevat 7 sachets.

Samenstelling

GimCat Creamy Licks Immunity: plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gisten. GimCat Creamy Licks Skin & Coat: plantaardige bijproducten, oliën en vetten (31,8%), gisten. GimCat Creamy Licks Digestion: Plantaardige bijproducten (moutextracten 43%), cellulose (4%), oliën en vetten (31,5%), gisten (2,5%).

Product ID: 4373
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met GimCat Creamy Licks ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
kat lust ze niet
Door , 15 november 2017

kat draaide zelfs haar hoofd opzij, wil het niet

Beoordelingen 1 - 1 van 1