Fidavet Perloquan

Fidavet Perloquan

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Fidavet Perloquan is een natuurlijk product dat helpt om de gewrichten van uw hond in goede conditie te houden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Fidavet Perloquan

Fidavet Perloquan bevat wilde mossel (waarvan bekend is dat het een goede bron is van omega-3-vetzuren, glucosamine, chondroïtine en andere natuurlijke ingrediënten) dat helpt om de gewrichten van uw hond in goede staat te houden. Fidavet Perloquan is een aanvullend diervoeder dat helpt om de gewrichten en soortgelijke weefsels gezond te houden om uw hond in beweging te houden.

Gezond kraakbeen

Als u uw hond zijn/haar leven lang glucosamine- en chondroïtinesupplementen geeft, kan dat helpen om het kraakbeen rondom de gewrichten gezond te houden. Dat betekent dat de oppervlakken van het gewricht langer gezond kunnen blijven, zodat uw hond actief en blij kan blijven.

Ingrediënten

De natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig van gekweekte wilde mosselen - een natuurlijke bron van deze belangrijke moleculen. Bovendien bevat Fidavet Perloquan een aantal andere natuurlijke ingrediënten die nuttig zijn bij het gezond houden van gewrichten en die als hulpmiddel kunnen worden gebruikt om uw huisdier een goede levenskwaliteit te geven.

Kruiden

Fidavet Perloquan bevat ook een aantal verschillende kruiden, waaronder knoflook en harpagophytum.

Vitaminen

Fidavet Perloquan bevat ook vitamine E en B6. Van vitamine E wordt verondersteld dat het antioxiderende eigenschappen heeft. Vitamine B6 is nodig voor de eiwitstofwisseling en is nuttig voor jongere honden en honden die een grotere behoefte hebben aan eiwitten. De andere natuurlijke ingrediënten zijn onder meer aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) en sporenelementen. Deze kunnen helpen bij de absorptie van de andere ingrediënten en ervoor zorgen dat het lichaam ze goed kan gebruiken.

Dosering

  • Hond tot 10 kg.: 5 gr. per dag
  • Hond 10 tot 20 kg.: 10 gr. per dag
  • Hond 20 tot 30 kg. 15 gr. per dag
Product ID: 1331
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Fidavet Perloquan ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Zeer goed product
Door , 23 november 2015

Reeds enkele jaren dien ik Perloquan toe aan al m'n sporthonden, met zeer gunstig resultaat. Tevens het vermelden waard is de vlotte levering en vooral de zeer correcte klantendienst bij eventuele problemen.

Fadavet Perloquan
Door , 28 mei 2015

Onze Newfoundlander heeft ernstige arthrose, maar dankzij dit voedingssupplement kan hij beter lopen.

Beoordelingen 1 - 2 van 2