EzyDog Zero Shock Coupler

EzyDog Zero Shock Coupler

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de EzyDog Zero Shock Coupler kunt u twee honden uitlaten met maar één lijn. Dit koppelstuk is uitgerust met Zero Shock-technologie waardoor de eerste schok wordt opgevangen wanneer u een plotselinge beweging maakt of uw honden plotselinge bewegingen maken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

EzyDog Zero Shock Coupler

Lijnen raken in de war of de honden lopen beide een andere kant op; het uitlaten van twee honden kan een uitdaging zijn. Om deze dagelijkse bezigheid makkelijker te maken, kunt u de EzyDog Zero Shock Coupler gebruiken. Dit handige koppelstuk heeft twee bevestigingspunten die aan de halsbanden van de honden vastgemaakt kunnen worden. De andere kant kan worden bevestigd aan de lijn die u normaal gebruikt voor één hond. Beide uiteinden van de Zero Shock Coupler van EzyDog zijn voorzien van Zero Shock-technologie. Hierdoor wordt de eerste schok opgevangen wanneer u een plotselinge beweging maakt of uw honden plotselinge bewegingen maken. Met het Traffic Control-handvat dat dicht bij de halsband zit, heeft u snel controle over de honden wanneer dit nodig is. U kunt de EzyDog Zero Shock Coupler gebruiken in combinatie met de lijnen van EzyDog, tuigjes van EzyDog of de EzyDog Checkmate Halsband.

Kenmerken

  • Koppelstuk voor het uitlaten van twee honden tegelijkertijd
  • Zero Shock-technologie voor het opvangen van de eerste schok
  • Traffic Control-handvat voor het kort-houden van de hond in bijvoorbeeld drukke situaties

Maat

De EzyDog Zero Shock Coupler is 61 cm lang.

Wat als de Ezydog Zero Shock Coupler niet goed is?

Indien wij bij terugkomst constateren dat de Ezydog Zero Shock Coupler bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het terugsturen.

Product ID: 3865
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met EzyDog Zero Shock Coupler ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geweldig product
Door , 03 juni 2020

Werkt geweldig

duurzaamheid
Door , 28 november 2019

Mijn beoordeling van dit artikel is van korte duur geweest omdat na 2x uitlaten de sluiting is gebroken. Jammer omdat het in de basis wel werkte voor mijn honden.

Fijn maar helaas al bijna kapot
Door , 12 augustus 2016

Heel prettig in gebruik. Alleen stiksels beginnen al binnen een maand los te laten..

Antwoord van Medpets

Beste Klant, Bedankt voor uw productbeoordeling. Wat vervelend om te horen dat de stiksels van het koppelstuk los beginnen te laten. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om te bekijken hoe dit zo snel heeft kunnen gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 3 van 3