EzyDog Zero Shock Lijn
EzyDog Zero Shock Lijn
EzyDog Zero Shock Lijn

EzyDog Zero Shock Lijn

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De EzyDog Zero Shock Lijn is een erg stevige hondenriem met een schokabsorberend gedeelte die de eerste schok opvangt wanneer u of uw hond een plotselinge beweging maakt.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

EzyDog Zero Shock Lijn en EzyDog Zero Shock LITE Lijn

Deze hondenriem biedt de combinatie van comfort, controle en bescherming met stijl en kwaliteit. Door het schokabsorberend gedeelte in de riem wordt de eerste schok opgevangen bij plotselinge bewegingen van de hond of van het baasje. Voor kleinere honden is er de EzyDog Zero Shock LITE Lijn. Deze lijn biedt dezelfde comfort, controle en bescherming, maar is geschikt voor kleine honden.

Kenmerken van de EzyDog Zero Shock Lijn

 • Voorzien van een uniek schokabsorberend gedeelte
 • Ruim handvat gevoerd met neopreen (synthetisch rubber). Hierdoor is het handvat comfortabel en dus ook ideaal tijdens het joggen.
 • "Traffic control-handvat" aan de onderzijde bij de musketon voor het kort-houden in bijvoorbeeld druk verkeer. (nb. alleen de Zero Shock Lijn van 120cm heeft dit extra handvat).
 • Boven het handvat voorzien van een D-ring. Deze kunt u gebruiken om bijvoorbeeld poepzakjes of een waterfles aan te bevestigen.
 • Duurzaam, comfortabel en functioneel.
 • EzyDog Zero Shock LITE voor kleinere honden

Maten en kleuren

De EzyDog Zero Shock Lijn is er in twee verschillende lengtematen; 64cm en 120cm. Beide riemen hebben een breedte van 25mm. Ook zijn er vier verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk de kleuren zwart en rood. Voor kleinere honden is er de EzyDog Zero Shock LITE Lijn met een lengte van 180 cm. Deze lijn is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, bruin en blauw.

Exclusief halsband en/of tuig.

Wat als de Zero Shock Lijn niet goed is?

Indien wij bij terugkomst constateren dat de Zero Shock Lijn bevlekt is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het terugsturen.

Product ID: 2526
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met EzyDog Zero Shock Lijn ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goed en mooi
Door , 21 juni 2020

Gewoon goed

Lijn is te kort
Door , 24 april 2020

Ik heb deze halsband en lijn van de week binnen gekregen, maar ik had er meer van verwacht. De lijn is veelste kort, en daarbij is het elastische gedeelte ook niet prettig. Ik merk weinig verschil in vergelijking met een andere lijn.

Valt een beetje tegen
Door , 26 maart 2020

Kwalitatief is het een goede lijn, maar ik vind het elastische gedeelte tegenvallen. Het is heel stug, dus merk weinig verschil met een gewone looplijn. Daarbij is de lijn ook best kort als hij niet volledig uitgerekt is. Ik hoop dat het misschien door gebruik uiteindelijk minder stug word, maar op dit moment vind ik het zonde van mijn geld.

Sterke, handige comfortabele lijn
Door , 16 december 2019

Bij mijn werk met honden is een stevige, betrouwbare en comfortabele lijn nodig. Deze lijn voldoet prima, buitengewoon zelfs. Ik ben uiterst tevreden.

Een goede riem
Door , 19 november 2018

Het is een fijne riem, inderdaad als hij onverwachts trekt geeft het niet zo'n klap aan je schouders.

Zeer goed. 5,
Door , 19 juni 2018

Mooie korte, strakke en sterke riem. Vooral zeer bruikbaar wanneer de hond ineens stilstaat of een ruk aan de riem geeft.

Beoordelingen 1 - 6 van 14