EzyDog Quick-Fit Tuig
EzyDog Quick-Fit Tuig
EzyDog Quick-Fit Tuig
EzyDog Quick-Fit Tuig
EzyDog Quick-Fit Tuig
EzyDog Quick-Fit Tuig

EzyDog Quick-Fit Tuig

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het EzyDog Quick-Fit Tuig is een erg stevig en makkelijk te verstellen hulpmiddel bij het wandelen, sporten en reizen met uw hond.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

EzyDog Quick-Fit Tuig

Bij het EzyDog Quick-Fit Tuig is de focus gelegd op pasvorm en veiligheid. Omdat halsbanden niet altijd het beste alternatief zijn voor honden (bijvoorbeeld honden met rug- of nek problemen) biedt een hondentuig de uitkomst. Het Quick-Fit tuig is een verstelbaar tuig dat ook aan de voorkant versteld kan worden voor een goede pasvorm.

Kenmerken van het EzyDog Quick-Fit Tuig

 • Gemaakt van duurzaam nylon.
 • Roestvrijstalen ringen voor het aanlijnen van de hond.
 • Goede en eenvoudige pasvorm.
 • Ruim verstelbaar.
 • Eenvoudig aan te doen bij de hond.
 • Voorzien van reflecterende strepen, voor betere zichtbaarheid in het duister.
 • Kunststof ring aan de zijkant voor bijvoorbeeld het bevestigen van een naamlabel.

Welke maat is geschikt voor mijn hond?

In de onderstaande tabel kunt u aan de hand van de nekomvang, borstomvang en het gewicht van de hond bepalen welke maat geschikt is voor uw hond.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Maten EzyDog Quick-Fit Tuig
MaatNekomvangBorstomvangGewicht van de hond
XXS23 - 38 cm30 - 38 cm2 - 3 kg
XS28 - 46 cm38 - 46 cm3 - 5 kg
S36 - 56 cm46 - 55 cm5 - 10 kg
M41 - 69 cm55 - 67 cm10 - 19 kg
L45 - 79 cm67 - 84 cm19 - 35 kg
XL53 - 91 cm84 - 107 cm35+ kg

Wat als het Ezydog Quick-Fit Tuig niet past?

Om te controleren of het Ezydog Quick-Fit Tuig past, mag u het tuig uit de verpakking halen en naast uw hond houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het tuig, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw hond. Indien wij bij terugkomst constateren dat het tuig bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 2888
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met EzyDog Quick-Fit Tuig ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ben erg blij met dit product.
Door , 26 januari 2018

Prettig in gebruik. Ook bijpassende lijn, erg fijn. Mijn hond loopt rustig aan dit tuig en lijn. Echt een aanrader.

EzyDog Quick-fit tuig
Door , 30 september 2017

makkelijk om te doen tuigje, geen gedoe met pootjes door lussen. zit goed en stevig, krult af en toe onder de oksel. Ook makkelijk te gebruiken in de auto met de autogordel.

Handig aan- en uittrektuig
Door , 30 juni 2017

We hadden al EzyDog breast plate tuigen voor onze honden, maar deze quick fit tuigen zijn snel aan- en uit te trekken en wat gemakkelijker in gebruik. Fijne grote ring bovenop waardoor bijvoorbeeld een gordel in de auto kan worden aangeklikt terwijl de riem ook nog aan het tuigje zit en daarna kan worden losgemaakt (geen gefriemel). Zijringetje voor een identificatietag. Stevig materiaal, zoals alles van EzyDog.

Snel te klein
Door , 03 november 2016

Ik dacht mijn hond goed te hebben opgemeten maar het tuigje bleek al binnen een paar weken te klein. Ik denk ook dat het niet zo'n geschikt tuigje is voor een Engelse bulldog aangezien die behoorlijk breed bij de schouders zijn. Dat is dan ook de plek waar het voor mijn hond nu te strak zit. Verder is het wel een erg fijn systeem.

Perfect voor pup
Door , 28 mei 2016

Het tuigje zit perfect. Ook tijdens het spelen met andere honden geeft het genoeg bewegingsvrijheid. Mijn pup heeft veel bekijks, maar het tuigje ook :).

goede hals/buikriem
Door , 03 december 2015

goed, wel is het deel wat onder de buik doorgaat, mogelijk iets te smal cq te dun; dit deel gaat iets "schrompelen" waardoor het verdraait en de kliksluiting daardoor soms ook verdraait.

Beoordelingen 1 - 6 van 9