Ever Clean

De kattenbakvulling van Ever Clean is de eerste kattenbakvulling waarin actieve kool is verwerkt. Hierdoor is het extra klonterig, geurvrij, reukloos en heeft het een erg hoog absorptievermogen van 400%. Door deze klonterende samenstelling is de Ever Clean kattenbakvulling zuinig in gebruik. Zo blijft de kattenbak lekker lang fris!

Actief kool, wat is dat?

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die door adsorptie allerlei stoffen aan zich kan binden. Dat houdt in dat de korrels het vocht in de kattenbak snel zullen absorberen en dus ideaal is tegen vieze geuren. Hierdoor is het een perfecte combinatie met kattenbakvulling. Daarnaast geeft de kattenbakvulling ook nog eens een lekkere geur af, wanneer het in contact komt met vocht. Kortom, het elimineert de vieze geuren en creëert een heerlijke frisse geur!

Een schone kattenbak

Het belangrijkste doel van de kattenbakvulling van Ever Clean, is om het zo fris en schoon mogelijk te houden. Hierbij is het dus ook erg fijn dat de kattenbak gemakkelijk schoon te houden is. Door de klontvormende kattenbakvulling is het onderhoud een fluitje van een cent. Je verwijdert eenvoudig de klont met vuile korrels en dit vervang je door schone kattenbakvulling. Voor optimaal gebruik is het van belang om een laag van enkele centimeters in je kattenbak te hebben.

Voor elk wat wils

Ieder baasje is uniek. Vandaar dat er ook verschillende behoeften zijn met betrekking tot een goede kattenbakvulling. Ever Clean biedt daarom ook verschillende soorten kattenbakvulling aan. Zo is er bijvoorbeeld de Ever Clean Multiple Cat Kattenbakvulling speciaal ontwikkeld voor baasjes met meerdere katten. Of wat dacht je van de Ever Clean Klontvormend Lavendel Kattenbakvulling met een heerlijke lavendelgeur voor baasjes die van de lavendel geur houden. Of er is ook de Ever Clean Extra Strong Klontvormend Geurvrij voor de baasjes die liever geen extra geur willen. Voor ieder wat wils!

Toon filters