Equistro Chrysanphyton

Equistro Chrysanphyton

Equistro Chrysanphyton is niet meer leverbaar. In de categorie Hoeven - Benen - Paard kun je kijken voor een geschikt alternatief.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Equistro Chrysanphyton

De hoeven van een paard hebben een belangrijke rol bij het voortbewegen van het paard. Voor een goede hoeffunctie is een goede bloedcirculatie essentieel. Flavonoïden (antioxidanten) komen in verschillende planten voor, met name in het kruid Chrysantellum (Chrysantellum americanum). Flavonoïden kunnen helpen om de bloedsomloop in de haarvaten te bevorderen. Daarnaast helpen ze ook de bloedvaten in de hoef te beschermen.

Dosering

U kunt Equistro Chrysanphyton dagelijks aan uw paard geven. Bij een volwassen paard is uitgegaan van een paard van 500 kg. Een schepje staat gelijk aan 20 gram. Het maatschepje wordt meegeleverd. De dosering voor een volwassen paard is 's morgens 20 gram en 's avonds 20 gram Equistro Chrysanphyton. Dit supplement kan rechtstreeks in de mond of door het voer gegeven worden.

Inhoud

Een emmer Equistro Chrysanphyton bevat 2 kg. Dit is voldoende voor ca. 7 weken (op basis van de dosering voor een volwassen paard).

Samenstelling

Chrysanthellum americanum poeder, gedroogde appelpulp, gedroogd johannesbroodpitmeel, gerstemeel, alfalfa - gedroogd bij hoge temperatuur

Product ID: 3830
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equistro Chrysanphyton ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling