Equi-Thème Eczeemdeken

Equi-Thème Eczeemdeken

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Equi-Thème Eczeemdeken biedt uw paard of pony optimale bescherming bij zomereczeem. Deze deken heeft een optimale pasvorm om het dier zo goed mogelijk te beschermen. De Equi-Thème Eczeemdeken is verkrijgbaar in verschillende maten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Equi-Thème Eczeemdeken

Paarden en pony's kunnen in de zomermaanden last hebben van zomereczeem. Zomereczeem wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door de Culicoides mug. Het paard kan een allergische reactie hebben op een prik van de mug en het speeksel dat deze inspuit. Dit kan zich uitten in heftige jeuk, roodheid op de prikplaats en zwelling van de huid.

Een eczeemdeken kan in deze situaties uitkomst bieden. Deze deken beschermt uw paard tegen deze mugjes. De Equi-Thème Eczeemdeken is gemaakt van 100% soepel polyester. De deken biedt uw paard bescherming tegen zelfs de kleinste insecten, van hals tot en met de staart. De stof transporteert transpiratie naar buiten de deken en laat maar een gelimiteerde hoeveelheid UV-stralen door zodat de gevoelige huid van het dier beschermd wordt. De deken is eenvoudig te sluiten om de hals en achterbenen en is voorzien van een buikflap die de gehele buik bedekt. Doordat deze deken elastisch en verstelbaar is, kunt u het eenvoudig aanpassen aan de lichaamsbouw van uw paard. Dit zorgt voor een groot draagcomfort.

Gebruik

In het geval van zomereczeem is preventie erg belangrijk. Een eczeemdeken kan dan uitkomst bieden. Het is daarom verstandig om de deken al om te doen voor het muggenseizoen begint. Het wordt geadviseerd om deze deken 24 uur per dag op te laten bij uw paard, behalve tijdens het rijden.

Maten

De maten in onderstaande tabel zijn slechts een indicatie. Neem bij het kiezen van de juiste maat ook de bouw van uw paard of pony in acht.

Welke maat heeft mijn paard nodig?
MaatOnderlengteSchofthoogte
145 cm145 cm122 - 127 cm
160160 cm137 - 142 cm
175175 cm147 - 157 cm
183183 cm157 - 162 cm
190190 cm162 - 167 cm
198198 cm167 - 173 cm
206206 cm173 - 178 cm

Kleur

Bruin

Wat als de Equi-Thème Eczeemdeken niet past?

Om te controleren of de Equi-Thème Eczeemdeken past, mag u de deken uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4953
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi-Thème Eczeemdeken ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geen handleiding of plaatje
Door , 13 juni 2021

Artikel was snel in huis alleen zit er helaas geen handleiding of plaatje bij hoe je hem op doet bij je paard. Het artikel bestaat uit meerdere onderdelen dus ik hoop dat het gaat lukken ????

Beoordelingen 1 - 1 van 1