Equi-Thème Eczeem Vliegenkap

Equi-Thème Eczeem Vliegenkap

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Als uw paard of pony last heeft van zomereczeem, kan een eczeemdeken uitkomst bieden. Deze Eczeem Vliegenkap biedt ook het hoofd van uw paard bescherming. Deze kap is gemaakt van soepel polyester en verkrijgbaar in vier verschillende maten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi-Thème Eczeem Vliegenkap

Deze vliegenkap past bij de Equi-Thème Eczeemdeken en biedt ook het hoofd van uw paard of pony bescherming tegen insecten, en dus ook het mugje dat zomereczeem veroorzaakt. Zomereczeem wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door de Culicoides mug. Het paard kan een allergische reactie hebben op de prik van deze mug en het speeksel dat de mug inspuit. Dit kan heftige jeuk, roodheid op de prikplaats en zwelling van de huid veroorzaken. Deze vliegenkap is gemaakt van polyester.

Maten

XS (kleine pony maat), S (pony), M (cob), L (full).

Kleur

Bruin

Wat als de Equi-Thème Eczeem Vliegenkap niet past?

Om te controleren of het vliegenmasker past, mag u het uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. Indien wij bij terugkomst constateren dat het masker bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4968
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi-Thème Eczeem Vliegenkap ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling