Equi Protecta Frigidus

Equi Protecta Frigidus

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi Protecta Frigidus is een natuurlijke verkoelende spiergel voor uw paard of pony. De spray draagt bij aan het bevorderen van het herstel van de spieren na inspanning. Ideaal om te gebruiken na een intensieve training of wedstrijd.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi Protecta Frigidus

Verzorg de spieren en pezen van uw paard of pony met Equi Protecta Frigidus. Deze natuurlijke koelende spray is speciaal samengesteld om de zwaarbelaste spieren en pezen van uw paard of pony te verzorgen na fysieke inspanning. De spray geeft een langdurige koeling op de huid en bevat alleen ingrediënten die een natuurlijke oorsprong hebben. Frigidus is mild voor de huid en draagt bij aan het bevorderen van herstel na fysieke training of wedstrijd.

Equi Protecta

Equi Protecta is een Nederlands merk dat bekend is om zijn paardenverzorgingsproducten. Het team van Equi Protecta werkt vanuit het Waddengebied, hier wordt een groot deel van de ingrediënten ook vandaan gehaald. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en geurstoffen. Equi Protecta producten zijn gegarandeerd dopingvrij.

Gebruik

Schud de spray voor gebruik. Equi Protecta Frigidus kan direct op de gewenste plaatsen worden aangebracht. Indien een mildere koeling gewenst is, kunt u de spray verdunnen met water. Voor een extra langdurige werking kunt u het product in combinatie met bandages gebruiken.

Inhoud

500 ml

Samenstelling

Water, gedenatureerde alcohol, menthol.

Product ID: 4995
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi Protecta Frigidus ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling