Equi Protecta Bio Stable
Equi Protecta Bio Stable

Equi Protecta Bio Stable

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi Protecta Bio Stable is een product dat bijdraagt aan het natuurlijke evenwicht in de stal. Als gevolg hiervan stoot de mest onder andere minder ammoniak uit. Dit product is eenvoudig aan te brengen op een geveegde stalvloer. Een flacon bevat 500 ml.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi Protecta Bio Stable

BioStable van Equi Protectadraagt bij aan het natuurlijke (bio)evenwicht in de stal van je paard of pony. Dit middel bevat gefermenteerde planten- en algenextracten. De enzymen, sporenelementen en vitaminen kunnen door de samenstelling van het product volledig worden opgenomen door de aanwezige micro-organismen in de stal. Door deze opnames wordt het ecosysteem in de mest stabieler, actiever, homogener en stoot deze als gevolg hiervan minder ammoniak uit. Dit product kan zowel bij potstallen als stallen waar dagelijks uitgemest wordt gebruikt worden.

Equi Protecta

Equi Protecta is een Nederlands merk dat bekend is om zijn paardenverzorgingsproducten. Het team van Equi Protecta werkt vanuit het Waddengebied, hier wordt een groot deel van de ingrediënten ook vandaan gehaald. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en geurstoffen. Equi Protecta producten zijn gegarandeerd dopingvrij.

Gebruik

Haal de bodembedekking uit de stal en veeg de vloer aan. Voor de werking van Bio Stable is het belangrijk dat de ondergrond niet behandeld wordt met een desinfecterend product; deze verwijdert de aanwezige bacteriën die als startbacterie nodig zijn. Verdun Bio Stable in water, bij voorkeur 2 ml per m² stalvloer. Voor een stal van 10 m² kan je het benodigde aantal milliliters Bio Stable mengen met 1 liter water. Dit mengsel kan je over de geveegde stalvloer sprayen. Herhaal dit wekelijks.

Inhoud

500 ml

Samenstelling

Mix van micro-organisme activerende gefermenteerde plantenextracten

Product ID: 5005
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi Protecta Bio Stable ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top!!!
Door , 18 juni 2017

Dit product gebruiken we al jaren voor onze B&B....de beneden verdieping kunnen 4 paarden worden gestald,,op de boven verdieping is een slaapruimte voor 4 personen,,,,en je ruikt daar helemaal niets....ook niet op warme dagen. We zouden niet zonder kunnen.

Beoordelingen 1 - 1 van 1