Equi-BCAA

Equi-BCAA

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi-BCAA poeder van Ecuphar is een voedingssupplement met appelsmaak ter verzorging van de spieren van het paard na inspanning.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Equi-BCAA

Equi-BCAA poeder van Equipharma is een voedingssupplement met appelsmaak voor paarden. De specifieke ingrediënten van het supplement zorgen voor een snel en volledig herstel van de spieren na fysieke inspanning.

Equi-BCAA bevat de essentiële aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine. Dit zijn aminozuren die het paard niet zelf aanmaakt, waardoor ze door de voeding verstrekt moet worden. Ze spelen een belangrijke rol in verschillende stofwisselingsprocessen in het lichaam.

Naast deze essentiële aminozuren bevat Equi-BCAA L-Carnitine. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat L-Carnitine belangrijk is voor de normale spierfunctie bij paarden en bij vele aspecten van de stofwisseling. De werking van L-Carnitine heeft zelfs een groter voordeel bij individuele paarden die een verhoogde vraag in de stofwisseling hebben naar L-Carnitine, zoals bij paarden die moeten presteren in sprinten, duurtraining, springen of jachtrijden.

Dosering

2 maal per dag 18 gram (= 1 maatlepel) van het supplement toedienen, gedurende 3-4 dagen na intensief werk of indien nodig.

    Samenstelling

  • Aminozuren: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine.
  • Vitaminen: L-Carnitine, Vitamine B6.
Product ID: 2785
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Equi-BCAA ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling