Ekkia

Ekkia

Ekkia is opgericht in 1967 in Haguenau in de Elzas. In een paar jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een begrip in de paardensportgroothandel. Dat is ook geen wonder, gezien de kwaliteit van de producten, het assortiment en de diversiteit van het aanbod. Vandaag de dag bevat de catalogus van Ekkia maar liefst 15.000 producten, verspreid over 70 landen over de hele wereld.

Verzorging

Bij Medpets kun je terecht voor verschillende soorten rosborstels en een manenkam van Ekkia. Met de klassieke Ekkia Rosborstel verwijder je eenvoudig vuil en losse haren uit de vacht van jouw paard of pony. Een innovatievere variant is de Tweezijdige Ros- & Massageborstel. Een zijde van deze handschoen is een rosborstel, de andere kant is voorzien van ronddraaiende balletjes. Deze dragen bij aan het opwarmen, masseren en ontspannen van de spieren van je paard. Met de Manenkam Jockey haal je eenvoudig klitten uit de manen of staart.

Vliegenmaskers

Ben je op zoek naar een goed vliegenmasker? Het Vliegenmasker Lycra beschermt bijna het gehele hoofd van jouw paard of pony tegen vliegende insecten. Het niet schurende lycra materiaal onder de kaak, op de neus en bij de oren zorgt voor extra draagcomfort. Heb je het Vliegenmasker "Ogen" al gezien? Dit vliegenmasker heeft een geinig ontwerp en beschermt de ogen van je paard tegen ongedierte.

Overige benodigheden

Heb je nog een halster nodig? Of wil je je paard verwennen met knapperig hooi? Ook dan ben je bij Ekkia aan het juiste adres. Verder zijn er handige lampjes verkrijgbaar voor je helm en voor je rijlaarzen. Zo zijn jij en je paard goed zichtbaar bij schemer of in het donker.