Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Met alleen de beste én verse ingrediënten!

Vers eten is goed eten! Edgard & Cooper stopt hun recepten vol met alleen de beste én verse ingrediënten en is daarom de purrrrfecte keuze voor jouw hond en kat! Wat is de favoriete smaak bij jullie thuis?

Woef! Hallo! Wij zijn Edgard & Cooper. Samen met onze baasjes maken we lekkere en gezonde hondenvoeding. Zonder vleesmeel. Wij gebruiken vers vlees, verse vis en andere overheerlijke ingrediënten. Ingrediënten die je herkent, recht uit de natuur. Dat is natuurlijk ongelooflijk goed voor je vrolijke viervoeter.

Geen vleesmeel!

Vrijwel alle hondenvoeding wordt gemaakt met vleesmeel als dierlijke eiwitbron. Edgard & Cooper hebben ervoor gekozen om uitsluitend echt vers vlees te gebruiken in plaats van vleesmeel. Op die manier blijft de eiwitkwaliteit precies zoals die moet zijn. Het is tot nu toe het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is, en dat blijft zo. De overige ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur, puur en gezond!

Edgard & Cooper

Een verhaal over 2 honden

Ons avontuur, hoe het begon... Wij, Edgard & Cooper, zijn 2 wollige deugnieten. En samen met onze baasjes zijn we een bedrijf gestart. Wat een waanzinnig avontuur! Eerst bekokstoofden we lekkere recepten met pure ingrediënten: vers bereid vlees, vers bereide vis, groenten, kruiden en fruit. We haalden er dierenartsen en voedingsspecialisten van de Universiteit Gent bij. We reisden de wereld rond op zoek naar een héél grote keuken, groot genoeg om voor al onze hondenvrienden te koken. Het resultaat? Overheerlijke hondenbrokjes, boordevol gezonde dingen!

Universiteit Gent

Edgard & Cooper werken samen met de dierenartsen en voedingsspecialisten van Universiteit Gent. Op die manier hebben ze van al die lekkere ingrediënten, gezonde en evenwichtige hondenvoeding gemaakt. Voeding die supergezond is voor je hond!

De wereldreis

Met deze kennis reisden Edgard & Cooper de wereld rond, op zoek naar een keuken waarin ze al het lekkere hondenvoer konden gaan maken. Uiteindelijk kwam deze keuken er! Edgard & Cooper vonden een mooi fabriekje in het midden van de natuur, toepasselijk he! Vanuit deze fabriek werd het mogelijk om hondeneigenaren en honden te voorzien van het gezonde en lekkere hondenvoer van Edgard & Cooper.

Goede Hondendoelen

Wij doen zaken met het hart en delen het succes van Edgard & Cooper graag met anderen. Daarom geven we 10% van onze winst aan goede hondendoelen. Zo willen we overal ter wereld honden helpen die het moeilijk hebben. Hartverwarmend hé?!

Aanbod

De overheerlijke recepten van Edgard & Cooper bestaan in meerdere varianten. Zo heeft Edgard & Cooper verschillende kuipjes natvoer voor de kleine honden, blikken natvoer voor de grote honden. Naast het natvoer heeft Edgard & Cooper ook een breed aanbod droogvoer. Krokante brokken voor honden die er graag hun tanden inzetten.

Medpets

Het verhaal van Edgard & Cooper heeft ons gegrepen en daardoor moesten wij deze kwalitatief goede producten in ons assortiment opnemen. Zo heeft Medpets het gehele assortiment van Edgard & Cooper op de website staan! Een populair droogvoer product is de Edgard & Cooper Adult - Wild & Eend. Dit gezonde droogvoer is speciaal samengesteld voor volwassen honden. Het vlees in alle droogvoedingen is onbewerkt, niet gedroogd en niet overgaar. Dit alles werkt mee aan een betere vertering van de ingrediënten. Een populaire natvoeding is de Edgard & Cooper Adult - Rund - Blik. Dit is smakelijk voer met lekkere stukjes rundvlees voor volwassen honden. Ook bij alle natvoedingen is het vlees onbewerkt, niet gedroogd en niet overgaar. Gun jouw hond het beste voer met Edgard & Cooper!

Toon filters