Edgard & Cooper

Edgard & Cooper

Als honden konden koken...

Woef! Hallo! Wij zijn Edgard & Cooper. Samen met onze baasjes maken we lekkere en gezonde hondenvoeding. Zonder vleesmeel. Wij gebruiken vers vlees, verse vis en andere overheerlijke ingrediënten. Ingrediënten die je herkent, recht uit de natuur. Dat is natuurlijk ongelooflijk goed voor je vrolijke viervoeter.

Geen vleesmeel!

Vrijwel alle hondenvoeding wordt gemaakt met vleesmeel als dierlijke eiwitbron. Edgard & Cooper hebben ervoor gekozen om uitsluitend echt vers vlees te gebruiken in plaats van vleesmeel. Op die manier blijft de eiwitkwaliteit precies zoals die moet zijn. Het is tot nu toe het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is, en dat blijft zo. De overige ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur, puur en gezond!

Een verhaal over 2 honden

Ons avontuur, hoe het begon... Wij, Edgard & Cooper, zijn 2 wollige deugnieten. En samen met onze baasjes zijn we een bedrijf gestart. Wat een waanzinnig avontuur! Eerst bekokstoofden we lekkere recepten met pure ingrediënten: vers bereid vlees, vers bereide vis, groenten, kruiden en fruit. We haalden er dierenartsen en voedingsspecialisten van de Universiteit Gent bij. We reisden de wereld rond op zoek naar een héél grote keuken, groot genoeg om voor al onze hondenvrienden te koken. Het resultaat? Overheerlijke hondenbrokjes, boordevol gezonde dingen!

Universiteit Gent

Edgard & Cooper werken samen met de dierenartsen en voedingsspecialisten van Universiteit Gent. Op die manier hebben ze van al die lekkere ingrediënten gezonde en evenwichtige hondenvoeding maken. Voeding die supergezond is voor je hond!

Goede Hondendoelen

Wij doen zaken met het hart en delen het succes van Edgard & Cooper graag met anderen. Daarom geven we 10% van onze winst aan goede hondendoelen. Zo willen we overal ter wereld honden helpen die het moeilijk hebben. Hartverwarmend hé?!

Ontmoet de familie

De overheerlijke recepten van Edgard & Cooper bestaan in meerdere varianten. Kuipjes natvoer voor de kleine honden, blikken voor hun grote kuipjes. Krokante brokken voor honden die er graag hun tanden inzetten. Neem een kijkje in onze online voorraadkast en ontdek de favoriet van je hond!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten