Dieetvoeding Paard

Kampt jouw paard met gezondheidsproblemen?

Met Bonpard dieetvoeders kan een evenwichtig dieet samengesteld worden voor paarden met chronische spijsverteringsstoornissen zoals vermagering, koliek, slecht verteerde mest of hoefbevangenheid.

Het doel van Bonpard is om kwetsbare paarden en paarden met ziekten en lichamelijke problemen zo goed mogelijk te ondersteunen met dieetvoeders en voerstrategieën. Bonpard is meer dan een muesli. Bonpard staat voor de totale aanpak van het voeren, inclusief keuze en kwaliteit van ruwvoer en het dagelijkse voerschema.

De Bonpard Dieetvoeder en speciaalvoeders voor paarden zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik na een diagnose door een dierenarts en onder begeleiding van een dierenarts.


Dieetvoeding voor paarden bestaat uit een combinatie van:

  • De juiste hoeveelheid dieetvoeding
  • De juiste hoeveelheid geschikt ruwvoer (gras, hooi of kuilvoer)
  • Advies over de voerfrequentie en voerhoeveelheden, een bewegingsadvies op maat.
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten