Comfy Wrap
Comfy Wrap
Comfy Wrap

Comfy Wrap

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Comfy Wrap is een jas die voor bescherming en stabiliteit van het lichaam van uw hond zorgt. Daarnaast kan de wrap gebruikt worden om oudere of geopereerde honden te ondersteunen bij het opstaan of tijdens het traplopen. Verder zorgt de foam ook voor bescherming van de beschadigde huid tegen invloeden van buitenaf of tegen krabben.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Comfy Wrap

De Comfy Wrap van Comfy Cone is een jas die voor bescherming en stabiliteit van het lichaam van uw hond zorgt. Daarnaast kan de wrap gebruikt worden om oudere of geopereerde honden te ondersteunen bij het opstaan of tijdens het traplopen. Het ontwerp van de Comfy Wrap zorgt ervoor dat er constant lucht blijft circuleren tussen de foam en de beschadigde huid van uw hond.

Door het handige handvat kunt u een riem aan de jas bevestigen om zo uw hond gemakkelijk te ondersteunen tijdens het lopen. Daarnaast zorgt de foam ook voor bescherming van de beschadigde huid tegen invloeden van buitenaf of tegen krabben. Uw hond zal comfortabel kunnen liggen door de foam. De jas is gemaakt van waterbestendig nylon en kan gemakkelijk gereinigd worden. U kunt de wrap gemakkelijk aan en uit doen. Verder kunt u de jas ook verstellen naar de bouw van uw hond. De Comfy Wrap bevat reflecterende randen waardoor uw hond goed zichtbaar is wanneer u in het donker buiten gaat wandelen. Tot slot biedt de Comfy Wrap door de insteekvakken ook de mogelijkheid om koude of warmte packs in de jas te schuiven.

Maten

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Comfy Wrap
MaatBorstomvangRug
XXS29 cm53 cm
XS35,5 cm63,5 cm
S43 cm71 cm
M52 cm76 cm
L56 cm79 cm
XL59,5 cm96,5 cm
XXL68,5 cm99 cm

Wat als de Comfy Wrap niet past?

Om te controleren of de Comfy Wrap past, mag u het shirt uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het shirt, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het shirt bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Comfy Wraps die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 5584
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Comfy Wrap ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling