Chetaime Zadelonderlegger Merinowol
Chetaime Zadelonderlegger Merinowol
Chetaime Zadelonderlegger Merinowol

Chetaime Zadelonderlegger Merinowol

Een zadelonderlegger geef je paard extra comfort als hij een zadel op heeft. Deze zadelonderlegger bevat hoogwaardige merinowol (schapenvacht). Je kan de zadelonderlegger eenvoudig aan de singelstoten van je zadel bevestigen door middel van de klittenbandlussen. Chetaime Zadelonderlegger Merinowol is verkrijgbaar in twee kleuren.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chetaime Zadelonderlegger Merinowol

Een zadelonderlegger van Chetaime, ookwel zadelbontje genoemd, geef je paard extra comfort tijdens het rijden. Het biedt naast het dekje of de sjabrak extra bescherming tegen schuur- en drukplekjes. Dit zadelbontje is gemaakt met hoogwaardig merinowol (schapenwol). De onderlegger heeft een uitsparing op de plaats waar de ruggenwervels van het paard zitten. Je kan dit zadelbontje eenvoudig bevestigen door middel van de klittenbandlussen welke je aan de singelstoten van het zadel kunt bevestigen.

Let op Een zadelonderlegger is geen oplossing voor een zadel dat niet goed past. Het gebruik van een zadelbontje is ook niet geschikt voor iedere situatie.

Maten

Chetaime Zadelonderlegger Merinowol is verkrijgbaar in twee maten:

  • Middel: ruglengte 57 cm
  • Full: ruglengte 61 cm

Kleur

Naturel of zwart

Wat als de Chetaime Zadelonderlegger Merinowol niet past?

Om te controleren of de Chetaime Zadelonderlegger Merinowol past, mag je de zadelonderlegger uit de verpakking halen en naast je paard houden. Zo kan je controleren of het past. Je mag de onderlegger, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met je paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4883
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chetaime Zadelonderlegger Merinowol ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling