Chetaime Uitrij Vliegendeken

Chetaime Uitrij Vliegendeken

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Chetaime Uitrij Vliegendeken biedt je paard bescherming tegen insecten tijdens het rijden. Deze deken is gemaakt van zachte nylon gaasstof en is bij de borst en staartflap gevoerd om schuurplekken te voorkomen. Chetaime Uitrij Vliegendeken is verkrijgbaar in de maat S.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chetaime Uitrij Vliegendeken

Tijdens de warmere maanden kunnen vliegende insecten overlast veroorzaken bij je paard of pony. Een vliegen uitrijdeken biedt je paard ook tijdens het rijden bescherming tegen deze vervelende insecten. De uitrij vliegendeken van Chetaime is gemaakt van zachte nylon gaasstof. Op de borst en bij de staartflap is de deken gevoerd met zacht nylon om schuren te helpen voorkomen. De deken heeft ook een hals welke indien gewenst ook van de deken afgehaald kan worden. De uitrijdeken heeft een dubbele sluiting bij de hals en heeft een uitsparing voor het zadel. De deken is aan de onderzijde wat hoger opgesneden waar het been van de ruiter ligt. Daarnaast zijn de raden van de deken reflecterend voor extra zichtbaarheid tijdens het rijden.

Maat

S (145 -155)

Wat als de Chetaime Uitrij Vliegendeken niet past?

Om te controleren of de Chetaime Uitrij Vliegendeken past, mag je de vliegendeken uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. Je mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met je paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het nekstuk bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5085
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chetaime Uitrij Vliegendeken ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling