Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken

Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met paardendekens kijken. Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken kan uitkomst bieden als uw paard of pony last heeft van zomereczeem. Deze ademende deken sluit door de elastische banden die in de deken verwerkt zijn goed aan op het lichaam van het paard. Chetaime Sweet-Itch Relief is verkrijgbaar in maat 165 tot en met 205.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken

Paarden en pony's kunnen in de zomermaanden last hebben van zomereczeem. Zomereczeem wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door de Culicoides mug. Het paard kan een allergische reactie hebben op een prik van de mug en het speeksel dat deze inspuit. Dit kan zich uitten in heftige jeuk, roodheid op de prikplaats en zwelling van de huid.

De Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken helpt om uw paard of pony te beschermen tegen vliegen en muggen. Deze ademende deken sluit door de elastische banden die in de deken verwerkt zijn goed aan op het lichaam van het paard. De grote staartflap helpt de staart van het paard beschermen.

Eigenschappen

 • Goede aansluiting door de elastische banden in de deken
 • Ademend
 • Grote staartflap
 • Plastic fournituren voor optimale bewegingsvrijheid
 • Sneldrogend
 • Verpakt in handige opbergtas
 • Wasmachine wasbaar (30ºC)

Gebruik

In het geval van zomereczeem is preventie erg belangrijk. Een eczeemdeken kan dan uitkomst bieden. Het is daarom verstandig om de deken al om te doen voor het muggenseizoen begint. Het wordt geadviseerd om deze deken 24 uur per dag op te laten bij uw paard, behalve tijdens het rijden.

Maten

Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken is verkrijgbaar in de volgende maten: 165, 175, 185, 195 en 205.

Welke maat heeft mijn paard nodig?
Stokmaat paardMaat
131 - 140 cm165
141 - 151 cm175
152 - 161 cm185
162 - 168 cm195
169 - 174 cm205

Wat als de Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken niet past?

Om te controleren of de Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken past, mag u de Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het nekstuk bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 3895
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chetaime Sweet-Itch Relief Eczeemdeken ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling