Chetaime Neusbontje Merinowol
Chetaime Neusbontje Merinowol
Chetaime Neusbontje Merinowol

Chetaime Neusbontje Merinowol

Halsterbontjes beschermen de kwetsbare huid op het hoofd van uw paard of pony. Het Chetaime Neusbontje beschermt de huid waar het neusstuk van het halster zich in bevindt. Het bontje is gemaakt van hoogwaardige merinowol. Chetaime Neusbontje is verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en zwart.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chetaime Neusbontje Merinowol

Als uw paard of pony gevoelig is voor schuurplekken of andere irritaties door het dragen van een halster, een wondje in het gebied van de neusriem heeft of de huid om een andere reden extra beschermd dient te worden, kunnen halsterbontjes van Chetaime uitkomst bieden. Het Chetaime Neusbontje is gemaakt van hoogwaardige merinowol (schapenvacht). U kunt het bontje eenvoudig aan uw halster bevestigen.

Kleur

Chetaime Neusbontje Merinowol is verkrijgbaar in twee kleuren: naturel en zwart.

Wat als het Chetaime Neusbontje Merinowol niet past?

Om te controleren of het Chetaime Neusbontje Merinowol past, mag u het product uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de bontjes, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het bevlekt, gedragen, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4881
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chetaime Neusbontje Merinowol ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mooi
Door , 15 november 2020

Gewoon goed en zacht.

Beoordelingen 1 - 1 van 1