Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig
Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig
Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig

Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig

Halsterbontjes beschermen de kwetsbare huid op het hoofd van uw paard of pony. Chetaime Halsterbontjes Merinowol bestaat uit een 4-delige set met bontjes voor om het halster. Deze bontjes zijn gemaakt van hoogwaardige merinowol.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig

Als uw paard of pony gevoelig is voor schuurplekken of andere irritaties door het dragen van een halster, een wondje in het gebied van het halster heeft of de huid om een andere reden extra beschermd dient te worden, kunnen halsterbontjes van Chetaime uitkomst bieden. De bontjes in deze set zijn gemaakt van hoogwaardig merinowol (schapenvacht). De set omvat 4 bontjes: een voor het kopstuk, een voor op de neus en twee voor het halstergedeelte bij de wangen van het paard. U kunt de bontjes eenvoudig aan uw halster bevestigen. Let op: Deze set bevat alleen de bontjes géén halster.

Kleur

Zwart

Wat als het Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig niet past?

Om te controleren of de Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig past, mag u de bontjes uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de bontjes, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het bevlekt, gedragen, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4880
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Chetaime Halsterbontjes Merinowol 4-delig ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top!
Door , 29 november 2017

Geweldig product. Lekker zacht en van zeer goede kwaliteit!

Beoordelingen 1 - 1 van 1