Cavalor Muscle Fit
Cavalor Muscle Fit

Cavalor Muscle Fit

Cavalor Muscle Fit zorgt voor een soepele spieractiviteit bij uw paard, zowel voor als na intensief werk. Oudere paarden, hardwerkende paarden of paarden die een rantsoen met een hoog suikergehalte krijgen, hebben vaak last van stramme spieren. Met het toedienen van Cavalor Muscle Fit enkele dagen voor een zware inspanning worden de spieren (preventief) ondersteund.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Cavalor Muscle Fit

Cavalor Muscle Fit zorgt voor soepele spieren bij uw paard, voor en na zware inspanning. Met het toedienen van Cavalor Muscle Fit enkele dagen voor een zware inspanning worden de spieren (preventief) ondersteund. Ideaal voor paarden die vaak last hebben van stramme spieren, zoals oudere paarden, hardwerkende paarden of paarden die een rantsoen met een hoog suikergehalte krijgen.

Eigenschappen

Omdat het prestatieniveau hoog is, is het van essentieel belang ter preventie van verzuring. De gevolgen van het niet herkennen, preventie en oplossen van spierstijfheid zijn bekend:

  • Verslechterde conditie
  • Niet in staat om aan wedstrijden deel te nemen
  • Blessures, en misschien zelfs wel nooit meer deelnemen in wedstrijdsporten

Het is dus van belang om bepaalde voedingsmiddelen toe te dienen die de productie stimuleren van stoffen die de melkzuurproductie afbreken en de afbraak van overtollige hoeveelheden melkzuur stimuleren. Wedstrijdpaarden hebben een grotere behoefte aan deze specifieke voedingsmiddelen. Paarden die eerder spierproblemen hebben gehad zullen wellicht gevoelig blijven voor deze problemen. Het toedienen van Cavalor Muscle Fit, 2 of 3 dagen voor een zware inspanning, zorgt voor een verbeterde spierfunctie.

Toepassing

Geef 30 g (2 zakjes) Cavalor Muscle Fit per dag. Bij ernstige verzuring een kuur van 4 weken, nadien 2 dagen voor, tijdens en 1 dag na de wedstrijd. Cavalor Muscle Fit kan ook periodiek toegediend worden bij niet hardwerkende paarden.

Verpakking

Verpakking: emmer van 2 kg.

Samenstelling

Cavalor Muscle Fit bestaat uit een mix van specifieke vitaminen, mineralen, kruiden, aminozuren, zwavel precursors, natuurlijke antioxidanten en andere voedingsstoffen.

Product ID: 3161
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cavalor Muscle Fit ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Werkt goed en wordt goed gegeten
Door , 17 augustus 2019

Meteen na de eerste dag merkte ik al verschil bij mijn paard. Hij liep ruimer en makkelijker voorwaarts. Aangezien het een lastige eter is was ik bang dat hij het niet zou willen eten maar nadat ik eerst 1 schepje door zijn slobber had gedaan kon ik de dag later 2 schepjes doen en at hij alles keurig op.

Topproduct voor paarden/pony’s die moeten presteren.
Door , 01 mei 2018

Paarden/pony’s die intensief in de sport zitten, hebben deugd aan dit product om hun spieren goed te onderhouden. Wij geven dit bij in het buitenseizoen.

Beoordelingen 1 - 2 van 2