Bunny Nature Bedding Active

Bunny Nature Bedding Active

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature Bedding Active is een zachte en absorberende bodembedekking voor kleine knaagdieren. De bodembedekker is absorberend, zacht voor de poten en ideaal materiaal om holen en tunnels in de graven. Verkrijgbaar in een verpakking van 35 liter.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Bedding Active

De Active Bedding van Bunny Nature is een natuurlijke bodembedekker voor uw (dwerg)hamster, muis, gerbil of rat. De bedding is gemaakt van een plantenvezelmix. Active is zowel absorberend als zacht voor de poten en bevat weinig stof. Daarnaast is het materiaal uitermate geschikt om holen of tunnels in te graven, zoals de dieren dat in de natuur doen. Breng hiervoor de bodembedekker in een laag van minimaal 10 cm aan in het verblijf.

Inhoud

35 liter

Video's

Product ID: 5195
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Bedding Active ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling