Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra
Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra
Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra
Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra
Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra

Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Sweet-itch Zebra Eczeemdeken van Bucas ondersteunt de bescherming van uw paard tegen de kleinste insecten. Het halsstuk van de deken reikt tot aan de oren en de staartflap is extra groot.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra

De Bucas Ezceemdeken Sweet-Itch Zebra Full Neck is gemaakt van een speciaal ontwikkelde stof welke bescherming biedt tegen de kleinste insecten en dus ook de Culicoides mug die zomereczeem veroorzaakt. Bij het ontwerpen van deze deken is extra aandacht besteed aan de maan- en staartgedeelten. Zo reikt het halsstuk tot aan de oren van het paard en is de staartflap extra groot. Een verwijderbare elastische buikflap beschermt de buik van uw paard. De zebrastrepen helpen uw paard beschermen tegen vliegende insecten. Het is wetenschappelijk bewezen dat vliegen hiervan in de war raken.

Gebruik

In het geval van zomereczeem is preventie erg belangrijk. Het is daarom verstandig om de deken al om te doen voor het muggenseizoen begint.

Voordelen

  • Gemaakt van sterk polyester
  • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
  • Het overlappende borststuk voor extra comfort
  • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen
  • UV-bescherming tegen het verbranden van de huid en het verkleuren van de vacht

Kleur

Zwart/wit

Maten

De Bucas Sweet-Itch Zebra is verkrijgbaar in de volgende maat: 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
155206 cm

Wat als de Bucas Sweet-Itch Zebra Full Neck niet past?

Om te controleren of de Bucas Sweet-Itch Zebra Full Neck past, mag u de Bucas Sweet-Itch Zebra Full Neck uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het nekstuk, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het nekstuk bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 3756
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Eczeemdeken Sweet-Itch Zebra ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling