Bucas Sun Shower
Bucas Sun Shower
Bucas Sun Shower
Bucas Sun Shower
Bucas Sun Shower

Bucas Sun Shower

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Sun Shower is een koele lichtgewicht regendeken voor uw paard. De deken is ontworpen om uw paard zowel tegen zon als regen te beschermen en is verkrijgbaar in verschillende maten. Nekbescherming is los verkrijgbaar.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Sun Shower

De Bucas Sun Shower is een lichtgewicht regendeken voor uw paard. Deze deken is ideaal als andere regendekens te dik en/of te warm zijn. Deze deken is ontworpen om het paard tegen zowel regen als zon te beschermen. De Bucas Sun Shower heeft een netvoering (mesh) die voor voldoende luchtcirculatie zorgt. Dit is dezelfde soort voering als in de Bucas Buzz-Off Rain dekens gebruikt wordt.

Bucas Sun Shower Combi Neck

Speciale bevestigingspunten aan de Sun Shower deken maken het mogelijk om de apart leverbare Sun Shower Combi Neck gemakkelijk aan de deken te bevestigen. Het nekstuk bestaat alleen uit de stof die voor de buitenste laag van de deken gebruikt is.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Voordelen

 • Waterproof en ademende buitenvoering met Teflon laag
 • De deken is gemaakt van een zon reflecterende kleur om te helpen oververhitting te verminderen
 • De fijnmazige mesh voering zorgt voor voldoende luchtcirculatie onder de deken
 • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
 • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen

Kleur

Zilverkleurig met blauwe details

Maten

De Bucas Sun Shower is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie de afbeelding voor meer informatie.

Let op: De Bucas Sun Shower wordt geleverd zonder nekstuk. Het Combi Neck nekstuk is apart verkrijgbaar.

Maten Bucas Dekens
DekenA - BNekstuk
135183 cmM
145198 cmL
155206 cmXL

Wat als de Bucas Sun Shower niet past?

Om te controleren of de Bucas Sun Shower past, mag u de Bucas Sun Shower uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de Bucas Sun Shower, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Bucas Sun Shower bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3747
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Sun Shower ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling