Bucas Recuptex Therapy Rug
Bucas Recuptex Therapy Rug
Bucas Recuptex Therapy Rug
Bucas Recuptex Therapy Rug
Bucas Recuptex Therapy Rug
Bucas Recuptex Therapy Rug

Bucas Recuptex Therapy Rug

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Recuptex Therapy Rug is een deken speciaal ontworpen om verschillende medische problemen bij uw paard of pony te voorkomen en/of de genezing te bevorderen. Deze therapiedeken kan helpen bij het behandelen van paarden met chronische artritis of rugproblemen.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters
 • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen en niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Recuptex Therapy Rug

De Bucas Recuptex Therapy Rug is zo ontworpen dat het verschillende medische problemen bij uw paard kan helpen voorkomen en/of de genezing kan helpen bevorderen. Denk hierbij aan aandoeningen als artritis, kissing spine, spierpijn, schade aan het weefsel of andere pijnen. Deze therapiedeken kan helpen bij het behandelen van paarden met chronische artritis of rugproblemen. De Bucas Recuptex Therapy Rug kan ook uitgebreid worden met een bijpassende nek. Dit nekstuk is gemakkelijk te bevestigen aan de deken.

Werking

De Bucas Recuptex Therapy Rug is gemaakt van fijn roestvrijstalen garen. Deze stof werkt als een kooi van Faraday waarbij het bovenste, gewatteerde Recuptex deel van de deken de magnetische velden in het lichaam van uw paard weerspiegelt. Het behoud van deze velden stimuleert de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof in het lichaam en de rug van uw paard. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de zwelling en ontsteking, wat op zijn beurt weer bij kan dragen aan een snellere genezing. Het onderste gedeelte van de deken is gevoerd met Stay-dry materiaal.

Gebruik

Het wordt aanbevolen om de deken twee uur voor en twee uur na het rijden te gebruiken en dit naar behoefte uit te breiden. Als het nodig is kunt u de deken ook 24/7 op de rug van het paard laten liggen, maar geadviseerd wordt om de draagtijd van deze therapiedeken langzaam op te voeren. Het materiaal van de deken helpt namelijk om de spieren van het paard op te warmen en het kan voorkomen dat het paard gaat zweten als hij de deken voor langere tijd op heeft.

Voordelen

 • Kan het herstel van paarden met rugproblemen op natuurlijke wijze ondersteunen en bevorderen
 • Interne kruissingels zorgen dat de deken op zijn plaats blijft
 • De deken behoudt zijn werking tot 100 keer wassen op dertig graden
 • Ook te gebruiken als onderdeken bij dekens met het Bucas Liner systeem.

Kleur

Navy met blauw en witte of oranje bies details

Maten

De Bucas Recuptex Therapy Rug is verkrijgbaar in de volgende maat: 115. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
85107 cm
95122 cm
105137 cm
115152 cm
125168 cm
135183 cm
145198 cm
155206 cm
165213 cm

Wat als de Bucas Recuptex Therapy Rug niet past?

Om te controleren of de Bucas Recuptex Therapy Rug past, mag u de Bucas Recuptex Therapy Rug uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de Bucas Recuptex Therapy Rug, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Bucas Recuptex Therapy Rug bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3752
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Recuptex Therapy Rug ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling