Bucas Recuptex Therapy Light Rug

Bucas Recuptex Therapy Light Rug

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas Recuptex Therapy Light Rug is een therapiedeken dat kan helpen bij het behandelen van paarden met chronische artritis of rugproblemen. De onderste strook van het deken is gemaakt van mesh-materiaal, wat ervoor zorgt dat het deken licht van gewicht is.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert, zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen en niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens, die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Recuptex Therapy Light Rug

Bucas Recuptex Therapy Light Rug is een deken speciaal ontworpen om verschillende medische problemen bij je paard te voorkomen en/of de genezing te bevorderen. Denk hierbij aan aandoeningen als artritis, kissing spine, spierpijn, schade aan het weefsel of andere pijnen. Doordat de onderste strook van het deken gemaakt is van mesh, is dit deken licht van gewicht en zeer luchtig.

Werking

De Bucas Recuptex Therapy Light Rug is gemaakt van fijn roestvrijstalen garen. Deze stof werkt als een kooi van Faraday waarbij het bovenste, gewatteerde Recuptex deel van het deken de magnetische velden in het lichaam van je paard weerspiegelt. Het behoud van deze velden stimuleert de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof in het lichaam en de rug van je paard. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de zwelling en ontsteking, wat op zijn beurt weer bij kan dragen aan een snellere genezing.

Gebruik

Het wordt aanbevolen om het deken twee uur voor en twee uur na het rijden te gebruiken en dit naar behoefte uit te breiden. Als het nodig is kun je het deken ook 24/7 op de rug van het paard laten liggen, maar geadviseerd wordt om de draagtijd van deze therapiedeken langzaam op te voeren. Het materiaal van het deken helpt namelijk om de spieren van het paard op te warmen. Daarnaast kan het deken voorkomen dat het paard gaat zweten als hij het deken voor langere tijd op heeft.

Voordelen

  • Kan het herstel van paarden met rugproblemen op natuurlijke wijze ondersteunen en bevorderen
  • Interne kruissingels zorgen dat het deken op zijn plaats blijft
  • Het deken behoudt zijn werking tot 100 keer wassen op dertig graden
  • Ook te gebruiken als onderdeken bij dekens met het Bucas Liner systeem.

Kleur

Navy met blauw en oranje bies details

Maten

De Bucas Recuptex Therapy Rug is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat je paard nodig heeft, kun je de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
135183 cm
145198 cm
155206 cm

Wat als de Bucas Recuptex Therapy Light Rug niet past?

Om te controleren of de Bucas Recuptex Therapy Light Rug past, mag je de Bucas Recuptex Therapy Light Rug uit de verpakking halen en naast je paard houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de Bucas Recuptex Therapy Light Rug, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met je paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Bucas Recuptex Therapy Light Rug bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5645
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Recuptex Therapy Light Rug ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling