Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck
Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck
Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck
Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck

Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck

De Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck vliegendeken met hals beschermt uw paard tegen de kleinste insecten. De zebrastrepen werken verwarrend voor vliegen en zorgen op deze manier voor extra bescherming.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck

De Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck vliegendeken is gemaakt van fijnmazig mesh welke helpt om zelfs de kleinste insecten bij uw paard weg te houden. Uit onderzoek is gebleken dat vliegen zebrastrepen niet prettig vinden en deze daarom mijden. Bucas heeft dit principe gebruikt bij het ontwerpen van deze deken om uw paard extra te kunnen beschermen. Het nekgedeelte helpt om de hals van uw paard te beschermen. De Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck is tevens uitgerust met een verwijderbare elastische buikflap, welke er ook voor zorgt dat de deken goed op uw paard blijft liggen.

De Bucas Buzz-Off Zebra deken kan alleen of in combinatie met het Bucas Buzz-Off Zebra Vliegenmasker gebruikt worden. Deze deken is ook verkrijgbaar in de Bucas Buzz-Off Full Neck variant zonder zebrastepen.

Voordelen

 • De zebraprint helpt vliegen bij uw paard weg te houden
 • Overlappend borststuk voor extra draagcomfort
 • Elastische en afneembare buikflap biedt de buik van uw paard extra bescherming
 • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
 • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen
 • De staartflap helpt de staart van uw paard te beschermen
 • UV-straling reflecterend

Kleur

Zwart/wit

Maten

De Bucas Buzz-Off Zebra is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
135183 cm
145198 cm
155206 cm

Wat als de Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck niet past?

Om te controleren of de Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck past, mag u de Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3755
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling