Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck
Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck
Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Buzz-Off Rain Zebra Full Neck helpt bij de bescherming van uw paard tegen vliegen. Daarnaast biedt de deken bescherming tegen zomerse regenbuien.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zonreflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Buzz-off Rain Zebra

De Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck biedt dezelfde bescherming tegen vliegen als de Bucas Buzz-Off Zebra vliegendeken, maar daarnaast biedt deze deken ook bescherming tegen zomerse regenbuien. De bovenkant van de deken is namelijk uitgerust met een ademende waterproof laag, waardoor het regenwater van de rug van uw paard rolt. De rest van de deken is gemaakt van hetzelfde ademende fijnmazige materiaal als de Buzz-Off vliegendekens. Deze deken is uitgerust met een buikflap welke helpt om de buik van uw paard te beschermen en de deken een stabiele ligging geeft. De combinatie hiervan geeft een lichtgewicht, UV-werende en waterproof vliegendeken. Deze deken is ook verkrijgbaar in de Buzz-Off Rain variant, zonder zebraprint. De deken kan in combinatie met het Bucas Buzz-Off Zebra Vliegenmasker gebruikt worden voor extra bescherming.

Voordelen

 • De zebraprint helpt vliegen bij uw paard weg te houden
 • Waterproof en ademend bovenste deel met teflon laag
 • Overlappend borststuk voor extra draagcomfort
 • Elastische en afneembare buikflap biedt de buik van uw paard extra bescherming
 • De schouderplooien in de deken zorgen voor extra schouderruimte en een goede pasvorm
 • De gladde schoudervoering helpt schuurplekken te voorkomen
 • De staartflap helpt de staart van uw paard beschermen
 • UV-straling reflecterend

Kleur

Wit en zebraprint

Maten

De Bucas Buzz-Off Rain Zebra is verkrijgbaar in de volgende maten: 135, 145 en 155. Om te kijken welke maat uw paard nodig heeft, kunt u de lengte van borst naar achterhand opmeten (A - B). Zie voor meer informatie de afbeelding.

Maten Bucas Dekens
MaatA - B
135183 cm
145198 cm
155206 cm

Wat als de Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck niet past?

Om te controleren of de Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck past, mag u de Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de deken, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de deken bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Video's

Product ID: 3751
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Buzz-Off Rain Zebra Full Neck ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling